Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Buivids: Otrajā setā neviens nedomāja padoties

Latvijas vīriešu volejbola valstsvienības diagonāles spēlētājs Edvarts Buivids pēc Eiropas Sudraba līgā izcīnītās uzvaras Maķedonijā priekšplānā izvirzīja komandas spēju izturēt kritiskus brīžus un cīnīties līdz galam, kā arī veiksmes faktoru, kāds ir neizbēgams sarežģītās setu galotnēs. "Mēģināsim parādīt savu labāko spēli arī trešdien Jelgavā. Lai gan mums tā neko vairs neizšķir, mājās visi gribēs labi nospēlēt," portālam Diena.lv teica volejbolists.

"Salauzām viņus otrajā setā, kad viņiem bija liela vadība, bet atspēlējāmies un uzvarējām. Salīdzinājumā ar iepriekšējām spēlēm, daudz labāk servējām. Varbūt ne pirmajā setā, bet nākamajos noteikti, un tas mums daudz palīdzēs arī turpmāk. Pirmajos divos setos galotnēs mums arī veiksme stāvēja klāt, jo cīņa ieilga virs divdesmit pieciem punktiem. Izpildījām trenera norādījumus, izturējām un nocīnījāmies līdz galam, un trešais sets jau aizgāja vieglāk," spēles gaitu raksturoja Buivids. "Otrajā setā neviens nedomāja padoties. Visi zināja, ka varam pievilkt un to setu vinnēt. Treneris mudināja spēlēt drošāk, un Andrejam (Zavorotnijam – aut.) izdevās ļoti laba servju sērija."

Latvijas izlase pēc šīs uzvaras nodrošinājusi dalību Eiropas Sudraba līgas finālčetrinieka turnīrā, kas jūnija vidū notiks tieši Maķedonijā. "Pie karstuma var pierast," Buvids atklāja, ka tik karstā zālē vēl iepriekš nebija spēlējis, un kreklu varējis izgriezt ne tikai pēc spēles, bet arī pēc katra treniņa. "Finālturnīrā jau zināsim, ar ko šeit rēķināties, būs vieglāk. Lai arī neliela, tā būs mūsu priekšrocība."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi