Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Grupas līderiem cīņu laukumā sagādāt neizdevās

Agresīvo Čehijas izlases servi savaldīt tā arī neizdevās Latvijas volejbolistiem, kuriem spēles gaitā neizdevās "ieķerties" spēlē pret grupas līderiem. Visos trīs setos viesi jau sākumā ieguva komfortablu pārsvaru, un laukuma saimnieki no Liepājas atvadījās ar 0-3 (16:25, 15:25, 18:25) zaudējumu. Komandas sestdien vēlreiz tiksies Karlovi Varos.

Latvijas izlases pamatsastāvā atgriezās diagonāles spēlētājs Kristaps Platačs, un tieši Čehijā spēlējošais volejbolists spēles sākumā itin veiksmīgi uzņēmās iniciatīvu uzbrukumā. Ar to gan neizdevās kompensēt bezspēcību aizsardzībā. Spēcīgā sastāvā Zelta līgā spēlējošie čehi ar agresīvu servi atspieda mājiniekus dziļāk laukumā, sarežģījot uzbrukuma sākumu. Atsevišķos brīžos izdevās veikt nelielus izrāvienus pēc sekmīgas vadošā cēlāja Denisa Petrova un diagonāles Kristera Dardzāna iesaistīšanās spēlē, tomēr cīņas gaitu lauzt tā arī neizdevās.

Salīdzinājumā ar iepriekšējām spēlēm mazāk pieļauto kļūdu skaits bija vājš mierinājums, tomēr jāņem vērā, ka pretī bija komanda, kas pērn Eiropas čempionātā astotdaļfinālā pārspēja aktuālo olimpisko čempioni Franciju. No tā komandas modeļa Liepājā bija astoņi spēlētāji. Tikpat sarežģīts Mihala Gogola vadītajai komandai būs turnīra turpinājums ar izbraukuma spēlēm Čehijā un Igaunijā. Ziemeļu kaimiņi pēc punkta zaudējuma Liepājā savā laukumā sakāva Beļģiju un izvirzījās otrajā pozīcijā grupā.

Volejbols

CEV Eiropas Zelta līga

Latvija – Čehija 0-3 (16:25, 15:25, 18:25) Latvija: Platačs 6, Ozoliņš 5, Freimanis 3, Švans 1, Saušs 1, Skrūders; Dardzāns 8, Šmits 6, Petrovs 1, Kronbergs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi