Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Latviešiem divreiz jaunos čīliešus Meksikā apspēlēt neizdodas

Teicami iesāktajā sezonas pirmajā turnīrā Meksikā nepatīkamu klupienu pusfinālā piedzīvoja Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Turpinājumā Latvijas vadošais duets vēlā svētdienas vakarā ar 2-0 (22:20, 21:12) uzveica brazīliešus Renatu un Vitoru Felipi un izcīnīja bronzas godalgas.

Tlaskalas Challenge turnīrā pulcējās vairāki iepriekšējo sezonu vadošie dueti, kā arī līdz šim mazāk iepazītas komandas, kuras tiecas pietuvoties elites līmenim. Latvijas duetam biežāk pretī stājās otrās kategorijas pārstāvji – priekšsacīkstēs pārliecinoši tika pārspēti gados jaunie čīlieši Noe Aravena/Visente Drogets (21:17, 21:16) un pieredzējušie igauņi Kusti Nolvaks/Marts Tīsārs (21:15, 21:19). Izslēgšanas turnīrā tikuši galā ar vienu no vadošajiem Austrijas pāriem Floriānu Brēru/Marko Kratigeru (21:19, 21:16) un 20 gadu vecajiem zviedriem Dāvidu Āmanu/Jūnatanu Helvigu (21:17, 21:18), cīņā par vietu finālā vēlreiz bija jāmērojas spēkiem ar jau pirmajā spēlē pieveiktajiem čīliešiem. Pēc neveiksmīga pirmā seta latvieši pārliecinoši uzvarēja otro un bija vadībā trešā seta sākumā, tomēr neveiksmīgā uzņemšana, kā arī pāris rupju kļūdu uzbrukumā deva iespēju pretiniekiem, kuru tie nekavējās izmantot. Lai gan tieši Samoilovs/Šmēdiņš gadiem guvuši panākumus ar spēju uzvarēt izšķirošus punktus setu galotnēs, šoreiz pārāki bija čīlieši – 17:21, 21:17, 14:16. "Bija grūti. Viņi ir olimpieši un lieliski spēlētāji, turklāt mūs grupu turnīrā sakāva ar 2-0. Domāju, ka šoreiz spēlējām ar krietni lielāku enerģiju. Pēdējie divi punkti bija ārkārtīgi nervozi, taču spējām saglabāt mieru," pēc uzvaras pār latviešiem priecājās Drogets.

Jau šonedēļ sportisti šķērsos teju visu Meksiku, lai pārceltos uz nepilnus 3000 kilometrus tālo ASV pievārtē esošo Rosarito pilsētu, kur notiks šīs sezonas pirmās Elite 16 sacensības. To pamatturnīrā spēlēs gan Samoilovs un Šmēdiņš, gan mūsu vadošais dāmu duets – Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi