Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Samoilovs par pēdējiem panākumiem: Starpsezonā trenējāmies 15 reizes nedēļā

Latvijas vadošais pludmales volejbola duets Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs pirmssezonā pamatīgi strādāja, lai gūtu panākumus, kas šobrīd atmaksājas, norādīja Samoilovs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka ar sesto numuru izliktie Šmēdiņš/Samoilovs sestdien sasniedza Maskavā notiekošā Pasaules kausa četru zvaigžņu turnīra finālu, kas tiks aizvadīts svētdien. Pusfinālā Latvijas pāris ar 2-1 (22:20, 12:21, 20:18) spraigā cīņā uzvarēja krievus Oļegu Stojanovski un Igoru Veļičko, kuri sacensībās izlikti ar pirmo numuru.

"Krievijas pāris mums ir ļoti labi draugi. Mēs zinājām, ka viņi prot demonstrēt ļoti labu sniegumu," turnīra rīkotāji citē Šmēdiņa teikto. "Mums bija jāspēlē uz maksimumu, lai viņus pieveiktu. Tieši to arī centāmies izdarīt."

"Otrajā setā tas gan diez ko labi mums nepadevās, tomēr joprojām domājām par uzvaru, un ar otrā seta izskaņu mūsu sniegums uzlabojās," atzīmēja Šmēdiņš.

Latvijas vadošais pludmales volejbola pāris šosezon ir uzvarējuši vienā četru zvaigžņu turnīrā, kā arī tikuši pie bronzas vienā piecu zvaigžņu un vienā četru zvaigžņu turnīrā. Tāpat Šmēdiņš/Samoilovs ieguva sudrabu Eiropas čempionātā.

"Tas viss ir jau no ziemas laika, jo starpsezonā mēs trenējāmies 15 reizes nedēļā. Tā ir tā bāze, ko ielikām pirms sezonas, bet vasarā mums fizisko formu ir izdevies saglabāt. Cerams, ka tādā pašā garā turpināsim arī Pasaules kausa finālturnīrā Hamburgā," pauda Samoilovs.

Svētdien Maskavas turnīra finālā Latvijas pāris tiksies ar sacensību 13.numuru Alisonu Čeruti un Andrē Lojolu Šteinu, kuri savā pusfinālā ar 2-1 (17:21, 21:16, 15:11) pārspēja ar piekto numuru izliktos tautiešus Evandru Gonsalvešu Oliveiru/Vitoru Gonšalvešu Felipi.

Pēc šī posma nākamajā nedēļā Hamburgā norisināsies Pasaules kausa finālposms, kurā vieta nodrošināta Samoilovam/Šmēdiņam un Mārtiņam Pļaviņam/Edgaram Točam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcīnītas papildu vietas

Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs Juris Pīpkalējs: "Komandas sastāvs nākamsezon, visticamāk, nemainīsies."

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi