Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Dārznieks izcīna 13. vietu PK posmā Oberhofā

Latvijas kamaniņu braucējs Artūrs Dārznieks svētdien ierindojās 13. vietā Vācijas trasē Oberhofā notiekošā Pasaules kausa izcīņas septītajā posmā, kamēr vēl viens latvietis Kristers Aparjods palika 16.pozīcijā. Tikmēr par šo sacensību uzvarētāju pārliecinoši kļuva titulētais vācietis Fēlikss Lohs, kurš otrās vietas ieguvēju Semjonu Pavļičenko no Krievijas divu braucienu summā apsteidza par 0,267 sekundēm.

Zīmīgi, ka vēl pēc pirmā brauciena Pavļičenko bija tikai ceturtajā vietā, bet trešo pozīciju svētdien izcīnīja cits Vācijas kamaniņu braucējs Andi Langenhans, kurš uzvarētājam piekāpās par 0,295 sekundēm. Savukārt Dārznieks no Loha atpalika par 0,651 sekundi, bet Aparjods piekāpās par 0,789 sekundēm.

Dārznieks savu pirmo braucienu veica diezgan sekmīgi, lai gan tā startā pieļāva nelielu kļūdu, taču kopumā nobrauca pārliecinoši un kādu laiku bija sacensību līderis, bet noslēgumā uzrādīja 13. rezultātu. Savukārt pēc viņa startējošais Aparjods nespēja tautieti apsteigt, noslēgumā pirmajā braucienā ierindojoties 15. vietā.

Arī otro braucienu Dārznieks veica bez lielām kļūdām, turklāt tā laikā vairāki citi braucēji piedzīvoja kritienus. Noslēgumā gan latvietis saglabāja iepriekš ieņemto 13. vietu, kamēr Aparjodam savu rezultātu uzlabot neizdevās, summā atkāpjoties par vienu vietu un ieņemot 16. pozīciju.

Savukārt plkst.14.10 pēc Latvijas laika sāksies stafetes sacensības. 

Vīriešu konkurencē Latviju svētdien pārstāvēja tikai Aparjods un Dārznieks, bet pieredzējušais Inārs Kivlenieks piektdien Nāciju kausā piedzīvoja kritienu un pamatsacensībām nekvalificējās. Tikmēr Aparjods piektdien Nāciju kausā bija ceturtais, bet Dārznieks ierindojās devītajā pozīcijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi