Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

BlackBerry pieķer tvītošanā no iPhone

Pamatīgs "nesmukums" sanācis Kanādas mobilo ierīču ražotājam BlackBerry - vērīgie Twitter lietotāji pamanījuši, ka trešdien kompānijas oficiālajā Twitter kontā parādījies ieraksts, kas veikts ar konkurentu Apple iPhone viedtālruni, vēsta tehnoloģiju portāls The Verge. Apjaušot kļūdu, tvīts gan pāris mirkļus vēlāk steigā izdzēsts, taču "internets atceras visu", un ekrānuzņēmumi nu rotā prominentu portālu lapas.

Interneta lietotāji jau paspējuši arī izzobot BlackBerry lepošanos ar to, cik ērta ir šo ierīču tastatūra un cik ātri ar to iespējams rakstīt ziņojumus, tostarp tvītus. Kamēr Twitter mājaslapā un standarta Twitter aplikācijās neuzrādās, ar kāda ražotāja ierīci veikts ieraksts, tādās programmās kā Tweetbot un Tweetdeck tas ir redzams. _The Verge _norāda, ka lielās tehnoloģiju korporācijas šo faktu aizvien laiku pa laikam piemirst, tādējādi pašas iešaujot sev kājā, t.i., neviļus atklājot saviem sekotājiem, ka kompānijas darbinieki labprātāk izmanto citu ražotāju ierīces.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko