Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Facebook iPhone lietotājiem ASV sāk piedāvāt iespēju veikt bezmaksas balss zvanus

Sociālais tīkls Facebook iPhone lietotājiem ASV sācis piedāvāt iespēju veikt bezmaksas balss zvanus ar mobilā pielikuma Facebook Messenger starpniecību, vēsta tehnoloģiju portāls Techcrunch.

Facebook pārstāvji par nodomu ieviest šādu funkciju paziņoja vēl janvāra sākumā, kad piešķīra iespēju pielikuma lietotājiem apmainīties ar balss īsziņām. Kā vēstīja plašsaziņas līdzekļi, Facebook administrācija kā pirmajiem jauno iespēju testēt ļāva sociālā tīkla lietotājiem Kanādā.

Kā raksta Techcrunch, balss zvani lietotājiem būs bez maksas, viņiem nāksies maksāt tikai sakaru operatoram par mobilā interneta trafiku. Pateicoties jaunajai funkcijai, Facebook cer, ka pielikums Facebook Messenger varēs sekmīgi konkurēt ar tādiem servisiem kā Google Talk un Skype. Jāpiebilst, ka partnerībā ar Skype Facebook 2011. gada jūlijā palaida sociālā tīkla videočata funkciju. Vienlaikus Techcrunch atzīmē, ka balss zvanu nodrošināšanai ar Facebook mobilā pielikuma starpniecību netiek izmantos ar Skype saistītas tehnoloģijas.

Sociāls tīkls Facebook ir lielākais pasaulē, un tā auditorija pārsniedz miljardu cilvēku. Latvija ir viena no nedaudzajām valstīm pasaulē, kur vietējais sociālais tīkls Draugiem.lv joprojām ir ievērojami populārāks par Facebook. Tāpat Facebook joprojām neizdodas iekarot arī tādu valstu kā Krievija un Ķīna auditorijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko