Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tele2 vasarā nodrošina darba iespējas jauniešiem

Vadošais mobilo sakaru operators Tele2 iesaistījies Nodarbinātības valsts aģentūras iniciatīvā skolēnu darba iespēju veicināšanai, un vasaras brīvlaikā piedāvā apmaksātas darbavietas jauniešiem vecumā no 15 – 20 gadiem, portālu Diena.lv informēja uzņēmumā.

Ka norāda uzņēmuma personāla vadības departamenta direktore Aija Bite-Ozere Tele2 ir starp iekārojamākajiem darba devējiem Latvijā, un, lai iepazīstinātu ar mūsu lielisko darba vidi, Tele2 vērtībām un saliedēto kolektīvu, šonedēļ darbu uzņēmumā sāka seši jaunieši. "Mums ir ambiciozi plāni, kurus sasniegsim, gan papildinot Tele2 kolektīvu ar jauniem spēkiem, gan aktīvi iesaistoties jaunās paaudzes izglītošanā un atbalstīšanā. Tele2 šajā NVA iniciatīvā iesaistās pirmo gadu, un šovasar plānojam uzņemt 10 jauniešus, kurus gaida aizraujošs darbs mūsu aktīvajā telepārdošanas komandā. Tā būs ļoti vērtīga pieredze, jo jauniešiem būs iespēja trenēt visai dzīvei noderīgas iemaņas un prasmes, kā, piemēram, pārdošana un komunikācija,” stāsta Bite-Ozere .

Uzņēmums ir viens no lielākajiem darba devējiem Latvijā pārdošanas speciālistu ziņā – no 260 uzņēmuma darbiniekiem puse jeb 130 strādā Tele2 centros visā Latvijā un Tele2 korporatīvo klientu apkalpošanas centrā Tele2 Bizness.

Tele2 šogad saņēmis arī Labklājības Ministrijas piešķirto Ģimenei draudzīga uzņēmuma statusu, jo kā atbildīgs darba devējs nodrošina motivējošu darba vidi, veicinot darbinieku izaugsmi, darba un brīvā laika līdzsvarošanu, kā arī organizē īpašus pasākumus savu darbinieku ģimenēm un bērniem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko