Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

EK: Facebook sniedzis maldinošu informāciju saistībā ar WhatsApp pārņemšanu

Eiropas Komisija (EK) otrdien apsūdzēja sociālā tīkla kompāniju Facebook par maldinošas informācijas sniegšanu, kad tā centās iegūt apstiprinājumu viedtālruņu īsziņu apmaiņas rīka WhatsApp pārņemšanai.

EK norāda, ka Eiropas Savienības (ES) sniegtais apstiprinājums šim darījumam, par kuru tika paziņots 2014.gada oktobrī, netiek apšaubīts, taču Facebook varētu tikt piemērots naudassods vairāku simtu miljonu eiro apmērā.

"EK nosūtījusi Facebook iebildumu paziņojumu, kurā apgalvots, ka uzņēmums sniedzis nepatiesu vai maldinošu informāciju komisijas 2014.gadā īstenotās izmeklēšanas laikā," norāda EK.

Tādējādi Facebook pievienojusies ASV informāciju tehnoloģiju uzņēmumiem Google, Amazon un Microsoft, kas arī iesaistīti vērienīgās ES izmeklēšanās saistībā ar konkurences pārkāpumiem.

Facebook izvirzītas apsūdzības par ES maldināšanu apgalvojumos, ka ir tehniski neiespējami apvienot lietotājus starp abiem pakalpojumiem.

Taču augustā WhatsApp paziņoja, ka sāks nodot lietotāju datus Facebook, lai nodrošinātu uzlabotākus reklāmas pakalpojumus un cīnītos ar surogātsūtījumiem šajā platformā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko