Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Gray Label 20 - Lady Gaga digitālās saulesbrilles

Starptautiskajā elektroniskas izstādē CES, LasVegasā, Lady Gaga prezentē stilīgas saulesbrilles, kas prot uzņemt un attēlot fotogrāfijas un pat video.

Lady Gaga sadarbībā ar Polaroid ir izveidojusi jaunu zīmolu “Gray Label”, kurā apvienos modes tila aksesuārus un elektroniku. Kā vienu no pirmajiem aksesuāriem Lady Gaga prezentēja GL20 saulesbrilles, kurās iebūvēta digitālā kamera ļauj uzņemt fotogrāfijas un video, turklāt arī attēlot ar 1,5 collu ekrāniem.

Iespējams, sievietes rokassomiņā aksesuāru ir jau tā par daudz un ar digitālo kameru arī jāprot rīkoties, tādēļ saulesbrilles ir risinājums - tas ir aksesuārs, kas ir teju vienmēr līdzi. Ja tās prot uzņemt attēlus, nenoņemot no acīm, tad visu ko redzi, vari vienmēr paņemt līdzi, turklāt vēl diskrēti uzņemt attēlus.

Tehnoloģijām ir jābūt stilīgām un vienkārši lietojamām. Tieši tādēļ sadarbībā ar Polaroid, kas ir iepriekš zināms kā momentuzņēmumu aparātu ražotājs, taps arī 12 megapikseļu GL30 fotokamera, kas uz līdzenas vietas varēs izdrukāt arī 3x4 collu fotogrāfijas. Burziņos lieti noderēs. Savukārt, lai ar saulesbrillēm uzņemtos attēlus varētu viegli izdrukāt, noderēs stilīgs metālisks portatīvais GL10 printeris, kas draudzēsies ar mobilajām iekārtām, izmantojot Bluetooth vai ar USB pieslēgumu. Burti GL produktu nosaukumos ir saīsinājums Lady Gaga un Polaroid jaunajam Gray Label zīmolam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Minču aizraujošā dzīve

Vai ir kaut kas, ko par kaķiem nezināt? Visdrīzāk ir, un pat visai interesanti fakti.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko