Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

HTC prezentē jaunu viedtālruni Rhyme

Šodien Ņujorkā prezentētais jaunais tālrunis "HTC Rhyme" ir stilīgs tālrunis ar piejamiem aksesuāriem un HTC Sense saskarni. HTC Rhyme piedāvā elegantu un monolītu dizainu, domājot par sajūtām lietotāja rokās un ērtību, lietojot skārienjūtīgo ekrānu. Materiāli, telefona pludlīnijas un dimensijas ir izstrādātas tā, lai lietotāja rokās telefons iekļautos dabiski un ērti.

HTC Rhyme aksesuāru komplekts ir izstrādāts fokusējoties gan uz funkcionalitāti, gan stilu. Lai HTC Rhyme kļūtu par cilvēku ikdienas sastāvdaļu, tiek piedāvāts īpašs aksesuāru klāsts:

  • HTC Rhyme Docking Station – pārveido telefonu par modinātāju un mūzikas centru tā pārlādēšanas procesa laikā;
  • HTC Rhyme Charm – inovatīva pieeja, kādā veidā tālrunis brīdina par ienākošajiem zvaniem vai īsziņām, kamēr telefons atrodas somā vai kabatā. Tas ir mazs gaismu izstarojošs kubs, kas telefonam pievienots ar aukliņu, kuru var izkārt, piemēram, ārpus somas. To arī var izmantot, lai telefonu ātri izvilktu no somas;
  • HTC Rhyme Sports Armband – šī ierīce palīdz trenēties ar stilu, vienlaikus saglabājot aplikācijas un mūziku sev tuvumā;
  • HTC Rhyme Tangle Free Headphones – novērš austiņu vadu sapiņķerēšanos, kamēr telefona īpašnieks, piemēram, skrien;
  • HTC Rhyme Bluetooth Headset  bezvadu austiņas dizainiski ir pieskaņotas telefonam un tām ir vienkārša hands free lietošanas sistēma;
  • HTC Rhyme Bluetooth Car Speaker – bezvadu mikrofons, kuru var piestiprināt pie automašīnas saules sarga, nodrošinot vienkāršu un drošu braukšanu.

HTC Rhyme ir raksturojams ne tikai ar savu programmatūru, vienkāršo dizainu un krāsām, bet arī ar atjaunotu HTC Sense. Šis savienojums iekļauj „home screen” funkciju, kas ir vienkāršs veids, kā ātri piekļūt sev nepieciešamajiem elementiem. “Home screen” ļauj ātri pārskatīt savu tikšanos sarakstu, ziņas un jebko citu, kas lietotājam ir būtisks. HTC ir izvēlējies īpašas ekrāna tapetes, lai piedāvātu dažādus oriģinālus mākslas darbus.

Ar 3.7collu WVGA ekrānu un augstas kvalitātes stereo, HTC Rhyme arī piedāvā uzlabotas attēlveidošanas iespējas, kas ietver 5 megapikseļu kameru ar autofokusa funkciju, LED zibspuldzi un ātrās fotografēšanas funkciju. Papildus tam, kamerai ir virkne fotogrāfiju uzņemšanas un dalīšanas elementu - “Seju noteicējs”, kas nodrošina, ka attēli ir fokusēti; darbības bildēšanas funkciju, kas automātiski uzņem piecas bildes pēc kārtas; panorāmas skata funkciju, kas nodrošina vienkāršu bilžu uzņemšanu un savietošanu kopā liela izmēra panorāmas ainavas bildē. 

Telefona sākuma ekrāns var tikt pielāgots tā, lai tajā tiktu norādītas tikai svarīgākās lietas, tādējādi ļaujot ātri un vienkārši redzēt jaunumus, bildes, fotografēt vai iepazīties ar laika apstākļu prognozi, vienkārši ieslēdzot displeju. 

HTC Rhyme tiks piedāvāts trīs krāsās: smilšu, ūdens un plūmju un pasaulē būs pieejams Oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko