Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +15 °C
Smidzinošs lietus
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Latvijā ienāk biznesa viedtālrunis Nokia E7.

No 10.marta, veikalos Latvijā ir pieejams jaunais Nokia biznesa viedtālrunis E7 ar 4 collu AMOLED ekrānu. Nokia E7 ir atvāžama QWERTY tastatūra un pielāgojami saskarnes ekrāni, kas nodrošina ātru un ērtu piekļuvi lietotāja programmām.

E7 atbalsta Microsoft un IBM biznesa lietojumprogrammu lietošanu, piemēram, Microsoft Exchange serveris Nokia E7 viedtālrunī nodrošina tiešu, drošu un reāllaika piekļuvi darba e-pastam, kalendāram, kontaktiem, darbu un uzdevumu sarakstam, kā arī uzņēmuma datiem. Lietojumprogramma Office Communicator Mobile, ko Nokia viedtālruņiem izstrādājis Microsoft, atbalsta komunikāciju ar darba kolēģiem kā arī ļauj pārredzēt viņu pieejamību un darbības statusu. 

Tālrunis nodrošina plašas izklaides iespējas un sociālo pakalpojumu klāstu. Ovi Veikalā iespējams lejupielādēt vairāk nekā 30 000 lietojumprogrammu, piemēram, Bloomberg, populāro spēli Angry Birds un Sports Tracker. 

Jaunpienācējs Nokia E7 piedāvā bezmaksas kājāmgājēju un autobraucēju navigāciju ar balss vadību 80 valstīs visā pasaulē. Jaunāko Ovi Kartes versiju var lejupielādēt Ovi Veikalā vai Ovi Suite. Tā nodrošina iespēju pārraudzīt metro, tramvajus un vilcienus, reāllaika satiksmi, drošības brīdinājumus, stāvvietas un degvielas uzpildes stacijas, kā arī braukšanas ātruma ierobežojuma brīdinājuma zīmes. Uzlabotas ir arī meklēšanas iespējas, un lietotāji nekavējoties var informēt citus par savu atrašanās vietu. 

Nokia E7 aptuvenā mazumtirdzniecības cena ir LVL 450, turklāt iegādājoties tālruni līdz 30. jūnijam, pircējs saņems arī Nokia Bluetooth austiņu BH-218. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko