Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

LG iepazīstina ar 3D monitoru-televizoru

LG paplašina 3D izklaides produkcijas klāstu ar ar 3D HDTV monitoru LG DM50D, ar "game-changing CINEMA 3D" TV priekšrocībām. Darba virsmai piemērota forma, spilgti un kvalitatīvi attēli bez ņirboņas, Full HDTV. Lietotājs 3D varēs baudīt ar vieglām 3D brillēm, kas līdz šim bija pieejamas tikai LG CINEMA 3D televizoriem, taču tagad pieejamas arī LG DM50D monitorā -televizorā, kas ir platforma 3D spēlēm un filmu demonstrēšanai.

Līdzīgi kā LG CINEMA 3D televizors, arī LG DM50D 3D monitors-televizors ir Eiropas kvalitātes aģentūru TUV un Intertek sertificēts. Ekrāna attēls ir "Flicker Free", jeb bez attēla ņirboņas, kas traucē skatīties un nogurdina acis., tādēļ pateicoties kvalitatīviem un skaidriem 3D attēliem, nav jāuztraucas arī par sliktu pašsajūtu, sekojot līdzi 3D saturam ekrānā.

Ražotājs informē, ka LG DM50D ir divas reizes lielāks attēla spilgtums nekā citiem monitoriem, savukārt 3D brilles ir vieglas, tās nav nepieciešams uzlādēt, un tās ir saderīgas ar visiem LG CINEMA 3D izstrādājumiem. Vēl LG DM50D ir arī pārveides iespēja no 2D uz 3D formātu, lai emulētu 3D attēlu. Turklāt šī pārveides funkcija darbojas neatkarīgi no tā, vai monitors ir savienots ar datoru un automātiski ieslēdzas spēļu laikā, lai nodrošinātu pilnvērtīgu 3D izklaidi.

Tāpat LG DM50D ir Full HDTV attēla kvalitāte un iebūvēts DTV uztvērējs, kas atbalsta MPEG4, DVBC, DVBT un citus digitālās TV apraides signālus. HDMI nodrošina LG DM50D savienojamību ar, piemēram, 3D spēļu konsolēm un televīzijas dekoderiem. Turklāt USB ātrā HD atskaņošanas funkcija ļauj tieši no USB zibatmiņas skatīt video un fotoattēlus pat tad, ja dators ir izslēgts.

LG DM50D monitors jau septembra sākumā būs pieejams tirdzniecības vietās Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko