Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Pirmizrādi piedzīvo Baltijā pirmā stereo 3D īsfilma

Tirdzniecības centrā Riga Plaza 3D kinoteātrī Multikino ceturtdien, 24. maijā,  uz lielā ekrāna tika izrādīta pirmā Baltijā veidotā stereo 3D smilšu animācijas īsfilma Āķis lūpā, portālu Diena.lv informēja pasākuma organizatori.

Pēc pirmizrādes notika arī stereo 3D  fotoizstādes atklāšana Baltijas galvaspilsētas.

Piecas minūtes garās īsfilmas darbība risinās zemūdens valstībā, kurā dzīve katram iemītniekam rit savu gaitu. Draudzīgās zivis dala gan priekus, gan bēdas, līdz Mazā Līdaciņa nolemj mainīt dabas iekārtoto gaitu. Tā izvēlas spēlēt atriebīgas un riskantas spēlītes. Kāds būs iznākums? To skatītāji varēs uzzināt, noskatoties īsfilmu no 25. maija līdz 31. maijam kādā no pieciem Latvijas 3D kinoteātriem.

3D animācijas īsfilmas Āķis lūpā veidošanā piedalījušies PARUS studio direktors un producents Dmitrijs Ščegoļevs, operators un fotogrāfs Artūrs Šlosbergs un animators un stereogrāfs Pēteris Sudakovs. TRITONE studio idejas autors, scenārists un režisors – Raitis Ābele, galvenais mākslinieks Krišjānis Ābols, mākslinieks Kao Nguens no Vjetnamas, māksliniece Elīna Zunde, mūzikas autori Ģirts Strumpmanis un Aleksejs Bahirs un skaņas dizains Anete Vanaga.

Plašāka informācija par 3D dienas.LV Latvijā pasākumiem, konkursiem un aktivitātēm ir pieejama  mājas lapā www.3ddienas.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko