Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Starptautiskie eksperti runās par nozīmīgākajām IT attīstības tendencēm pasaulē

Ceturtdien Splendid Palace telpās Elizabetes ielā 61 notiks Latvijas vadošā biznesa tehnoloģiju konference SQUALIO INDUSTRY DAY 2016, kurā Latvijas un starptautiskie eksperti no Lielbritānijas, Somijas, Polijas un citām valstīm iepazīstinās ar nozīmīgākajām tehnoloģiju attīstības tendencēm pasaulē, veiksmīgākajiem risinājumiem biznesam un publiskajam sektoram, kā arī starptautiska mēroga veiksmes stāstiem, kas demonstrē IT ietekmi uz uzņēmumu konkurētspēju dažādās uzņēmējdarbības nozarēs, portālu Diena.lv informēja konferences rīkotāji. 

“Konference ir lieliska iespēja iepazīties ar Eiropas līderu pieredzi digitālo stratēģiju veidošanā un tā pielietojumiem gan privātajā sektorā, gan valsts pārvaldē. Šī pieredze var palīdzēt arī Latvijai atbildēt uz jautājumu, kā veiksmīgi veidot un ieviest lielo datu un mākoņa virzītas stratēģijas. Ceru, ka INDUSTRY DAY 2016 ļaus mums visiem kopā pavirzīties nedaudz tuvāk šim mērķim,” tā Sandis Kolomenskis, SQUALIO valdes priekšsēdētājs. 

Konferencē piedalīsies izcili tehnoloģiju nozares eksperti, tostarp, Wired Magazine galvenais redaktors Deivids Rovans (David Rowan), Microsoft Centrālās un Austrumeiropas reģiona vadītājs Maikls Kogelers (Michael Kogeler), IBM Analytics biznesa attīstības vadītājs Pāvels Ščeznijs (Pawel Szczesny) un citi. 

Deivids Rovans iepazīstinās ar jaunākajām tehnoloģiju attīstības tendencēm, kurām sekojis līdzi, tostarp, intervējot WhatsApp, LinkedIn, Google, Spotify, Xiaomi, Nest un neskaitāmu citu izcilu IT uzņēmumu vadītājus un analizējot šo uzņēmumu attīstības veiksmes faktorus. Viņš raksta tādiem medijiem kā The Times, The Guardian, The Telegraph Magazine, Sunday Times Magazine un Observer. 

Savukārt Maikls Kogelers runās par lielo datu, mākoņa un mobilitātes izraisīto digitālo revolūciju, kas ietekmē ikvienu biznesu un nozari – vai un kā uzņēmumi un valdības spēj to izmantot savās interesēs, lai mainītu spēles noteikumus un radītu jaunas attīstības stratēģijas.  

INDUSTRY DAY 2016 tiek organizēta jau otro gadu, šogad pirmo reizi konference notiek ar SQUALIO zīmolu. Konferencē tiks aplūkotas tādas tēmas kā lielo datu izmantošanas un analīzes iespējas, to potenciālā ietekme uz lēmumu pieņemšanu un biznesa konkurētspēju, tehnoloģiju drošības jautājumi biznesā un publiskajā sektorā un citas nozīmīgākās tehnoloģiju tendences un izaicinājumi. 

Konferencē piedalīties aicināti uzņēmumu un publiskā sektora organizāciju biznesa un IT vadītāji, pārdošanas vadītāji, finanšu vadītāji un citi interesenti. 

Konferences programma, informācija par dalībniekiem un iespēja reģistrēties konferencei: http://www.industryday.lv. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko