Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Visiem Bite klientiem no 1.jūlija pieaugs rēķini

No 1. jūlija visiem telekomunikāciju operatora Bite klientiem, ieskaitot jau esošos, par 87 centiem mēnesī pieaugs cena visiem esošajiem pēcapmaksas mobilo telefonu balss tarifu plāniem, paziņojumā klientiem vēsta Bite Latvija vadītājs Freds Renčaks.

"Nav noslēpums, ka ar mobilo telefonu rokās gan ceļamies, gan dodamies gulēt. Klientu prasības pēc kvalitātes un inovācijām aug teju gaismas ātrumā un mums ir svarīgi, ka spējam to nodrošināt jau tagad. Turklāt esam noslēguši vienošanos ar vadošo tīkla tehnoloģiju izstrādātāju Huawei, sākot strādāt pie 5G tehnoloģijas," viņš skaidrojis. Kompānija nākamo divu gadu laikā plāno tīkla attīstībā ieguldīt 20 miljonus eiro.

Runājot par rēķinu palielināšanu, Renčaks atzinis, ka "mums patiešām nepatīk pieņemt šādus lēmumus", taču tas jādara nākotnes attīstības dēļ. Lieli jaunumi gaidāmi jau rudenī.

Tie klienti, kuriem šāds uzņēmuma lēmums šķiet neatbilstošs, varēs bez līgumsoda atteikties no Bite pakalpojumiem 30 dienu laikā no vēstules saņemšanas brīža. Ja klientam ir aktīvs arī nomaksas līgums telefonam, tad tajā nekas nemainās – ikmēneša maksājums paliek tāds pats un, vēloties to pārtraukt, atlikusī summa būs jāizmaksā pilnībā.

Sīkāka informācija uzzināma Bite mājaslapā.


Top komentāri

Klients
K
Kā tai Bitei nav kauna, nesen jau pacēla tarifus, tad pieslēdza automātiski kau tkadas ES pakas un tagad vēl ceļ maksas. Mainīšu operatoru, jo ar to citādo kompāniju vairs nav labi
as
a
Vispār jau tas ir nepareizi. Kāpēc mums, Bites klientiem, ir jāapmaksā jaunās tehnoloģijas tīkla attīstībā...? Vai tad nu līdzekļu pašiem nepietiek? Cik zinu, Bite-i ienākums ir grandiozs...
es
e
Attāāā Bite,nu gan mums vairs nav pa ceļam!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.04.2024.

Ak, šī šausmīgā vēlme rakstīt dzejoļus, kad tava poētiskā talanta virsotne ir atskaņas "mīlēt – kremēt".

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko