Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Bijušais Krājbankas vadītājs Priedītis meklē darbu

Es uzskatīju, ka mēs tiksim ar Latvijas krājbankas vajadzībām galā, tā atklātā intervijā žurnālam Lietišķā diena apgalvo šobrīd tiesas spriedumu gaidošais bijušais Krājbankas valdes priekšsēdētājs Ivars Priedītis.

«Ja es tam neticētu, es būtu savus īpašumus pārreģistrējis kaut kur citur, es būtu glābies pats, melodams saviem klientiem, tajā skaitā Raimondam Paulam,» atzīst bijušais bankas vadītājs.

Viņš norāda, ka apzinājies, ka paraksta dokumentus, ko nedrīkst parakstīt, tomēr to darījis, jo viņam šķiti, ka varenie zina, ko dara, ar to domājot Krājbankas, kā arī Lietuvā reģistrētās bankas Snoras īpašnieku, Krievijas miljardieri Vladimiru Antonovu.

«Jocīgākais ir tas, ka dažas stundas pirms Lietuvas Bankas lēmuma par Snoras darbības apturēšanu, sadarbības ietvaros mēs bijām likviditātes nodrošināšanai uz dažām dienām pārskaitījuši 20 miljonu latu. Principā tā bija normāla operācija, kas izrādījās nenormāla, jo jau pēc piecām stundām Snoras bankai tika izrauti štepseļi,» tā I. Priedītis.

Šobrīd bijušais Latvijas Krājbankas prezidents Ivars Priedītis ar savu draugu palīdzību meklē darbu. "Ceru, ka darbu atradīšu un varēšu strādāt. Pretējā gadījumā tas ir psiholoģiski smagi - savulaik es kaut kas esmu bijis, bet tagad esmu ar tādu pašu mīnusa zīmi," intervijā žurnālam Lietišķā Diena norāda baņķieris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ūdens konflikti Eiropā

Sašutumu izsauc Eiropas Komisijas vilcināšanās pieņemt Ūdens iniciatīvu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses