Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Global Finance atzīst SEB par labāko tirdzniecības finansēšanas pakalpojumu sniedzēju Ziemeļeiropā

Starptautiskais finanšu žurnāls Global Finance, nosakot pasaules labākās bankas tirdzniecības finansēšanas jomā dažādos pasaules reģionos un konkrētās pasaules valstīs SEB banku atzinis par labāko banku visā Ziemeļvalstu reģionā kopumā, kā arī par labāko - Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Zviedrijā.

Global Finance nominējis Pasaules labākās bankas tirdzniecības finansēšanā 2012 titula ieguvējus 78 valstīs un 7 reģionos, kur šīs bankas noskaidrotas ekskluzīvi rīkotajā aptaujā, kas tikšot publiskota Global Finance februāra izdevumā.

Novērtējums piešķirts, balstoties uz aptaujas rezultātā iegūtiem datiem, kur nozares analītiķi, augstākā līmeņa vadītāji un tehnoloģiju eksperti noteica uzvarētājus 78 valstīs un 7 reģionos, ņemot vērā vairākus kritērijus - katras bankas darījumu apjomu tirdzniecības finansēšanas jomā, globālo pārstāvniecību, klientu servisu, kā arī cenas un inovatīvas tehnoloģijas aspektus.

"Tagad, vairāk kā jebkad agrāk, tirdzniecības finansējuma veidu pieejamība par saprātīgām cenām ir ļoti būtiska pasaules ekonomikas veselības stiprināšanai. Mēs esam izvēlējušies bankas, kuras vislabāk kalpo uzņēmumiem visā pasaulē tieši tāpēc, ka tās iesaistījušās arī pārrobežu tirdzniecībā," skaidro viens no Global Finance izdevuma dibinātājiem Džozefs De Džaraputo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ūdens konflikti Eiropā

Sašutumu izsauc Eiropas Komisijas vilcināšanās pieņemt Ūdens iniciatīvu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses