Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

PR: Jauna ekonomiskā situācija, jaunas iespējas investēt!

Akciju sabiedrība „Latvijas investīcijas un aizdevumi” dibināta ar mērķi apvienot cilvēkus, domubiedrus, kuriem ir vēlme pašiem sākt aktīvi pelnīt, darboties finanšu un investīciju sfērā, veidot savu labklājību, lielāku kapitālu, pašiem, nevis uzticēt to bankām vai citām finanšu iestādēm, kurām jūs samaksājat ievērojami lielu daļu komisiju par savu līdzekļu pārvaldīšanu, bet iegūstat minimālu peļņu.

Ja līdzekļu daudzums ir ievērojami liels, vai arī jums tam nav laika, tas, protams, ir savstarpēji izdevīgi, bet īsti biznesa cilvēki labāk izvēlas paši investēt, nevis uzticēties starpniekiem. Investējot pašiem, tas neaizņems daudz jūsu brīvā laika, nepieciešama tikai minimāla uzraudzība.

Šobrīd, dižķibeles laikā, ir ļoti lielas iespējas ar mazu kapitālu, naudas resursiem, gūt maksimālu, stabilu peļņu, papildu ienākumus gan šodien, gan nākotnē. A/S „Latvijas investīcijas un aizdevumi” mūsu jaunajiem dalībniekiem, investoriem var sniegt mantiskas garantijas par tālāko investīciju drošību, kas ir ļoti svarīgi šajā ekonomiskajā situācijā Latvijā.

Pašreiz notiek tirgus dalīšana, restrukturizācija, rodas brīvas vietas, kuras aizpildīt iespējams arī mums. Lielākie ieguvēji būs tie, kuri investēs jaunos biznesa projektos. Tieši šādos projektos investē A/S „Latvijas investīcijas un aizdevumi”, taču vairums pašreizējo uzņēmumu vēl spītīgi cenšas turēties pie vecās sistēmas un nerēķinās ar radušos jauno ekonomisko situāciju.

Vairums ir neapmierināti, ka nevar nopelnīt tik daudz kā agrāk, bet, ja mēs pajautāsim, kāds katram ir labklājības līmenis, kad naudas ir pietiekami, katram būs sava atbilde. Nekas nav  mainījies arī šodien Latvijā, pasaulē - katram ir iespēja nopelnīt tik daudz, cik vajag, tikai jautājums: kas kuram ir daudz, pietiekami, cik katrs ir gatavs ziedot sava laika un enerģijas mantiskajai labklājībai.

Ja ir interese par mūsu projektiem, tiksimies pie mums, birojā, lai iegūtu plašāku, sīkāku informāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses