Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Restrukturizēti lielākie ierobežotie noguldījumi "Parex bankā"

Tuvojoties 1.augustā paredzētajai Parex bankas sadalīšanai, kad pilnvērtīgu darbu uzsāks jaunā banka Citadele, restrukturizēti klientu noguldījumi 205 miljonu eiro apmērā. Noguldījumu restrukturizācijas pabeigšana ļaus bankai _Citadele _uzsākt darbību bez jebkādiem ierobežojumiem, informē Parex.

205 miljoni eiro klientu noguldījumu, uz kuriem attiecās Finanšu un kapitāla tirgus komisijas noteiktie ierobežojumi, ar noguldītāju piekrišanu ir restrukturizēti eiroobligācijās ar dzēšanas termiņu 2012.gada 15.februāris vai termiņdepozītos ar atmaksas termiņu divi gadi. Kā piebilst banka pēc eiroobligācijām izveidojies noteikts pieprasījums otrreizējā tirgū.

15.februārī un 28.jūnijā Parex banka veica divus vērtspapīru emisijas laidienus, izlaižot eiroobligācijas 29,3 miljonu eiro apjomā. Pirmajā laidienā tika emitētas obligācijas 17,68 miljonu eiro apjomā, bet otrajā laidienā – 11,6 miljonu eiro apmērā. Emitēto eiroobligāciju kupona likme ir 5% gadā.

Šobrīd bankas 76,6% akciju īpašnieks ir Privatizācijas aģentūra, bet 19,7% īpašniece ir Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka, pārējās akcijas pieder mazākuma akcionāriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses