Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

SEB banka palielina Re&Re komercķīlu līdz 13,3 miljoniem latu

Ņemot vērā esošo un plānoto būvfirmas Re&Re darba apjomu pieaugumu, SEB banka par 2,8 miljoniem latu palielināja uzņēmuma garantiju līniju, palielinot Re&Re komercķīlas apjomu. Noslēgts arī atsevišķs jauns garantijas līgums par 3,08 miljoniem latu, informē Re&Re finanšu direktors Aleksandrs Kalniņš.

Līdz palielinājumam Re&Re komercķīla SEB bankā jau bija 15,8 miljoni latu. SEB banka informē, ka garantiju līnija palielināta no 10,5 miljoniem latu uz 13,3 miljoniem latu. Papildus tam, lai nodrošinātu Re&Re dalību vienā no lielākajiem būvniecības projektiem pēdējo gadu laikā, noslēgts arī atsevišķs jauns garantijas līgums par 3,08 miljoniem latu.

"Nereti uzņēmumi, lai nodrošinātu to izaugsmi un attīstību, vēršas pie bankas ne tikai, lai noformētu kredītu, bet arī lai saņemtu citus finanšu pakalpojumus, tostarp arī garantiju līniju. Tādā veidā iespējams vēl vairāk nostiprināt savstarpējo sadarbību, uzņēmumam meklējot atbalstu pie bankas un bankai galvojot izrādot savu uzticību uzņēmumam un tā attīstības nākotnei. Esam lepni par garantijas līnijas piešķiršanu vienai no lielākajām būvfirmām Latvijā," sacīja SEB bankas vecākais korporatīvo darījumu vadītājs Viktors Bolbats.

"Bankas finanšu garantijas ir normāla prakse uzņēmuma operatīvās darbības nodrošināšanai - tā nepieciešama gan patlaban īstenojamo projektu garantiju nodrošināšanai, jau pabeigto projektu garantijas perioda nodrošinājumam, gan dalībai jaunu projektu iepirkumos," sacīja Kalniņš.

Patlaban Re&Re īsteno vairākus apjomīgus projektus, tostarp jaunā Valsts ieņēmumu dienesta kompleksa būvniecību Mežaparkā un Atbrīvošanas alejas rekonstrukciju Rēzeknē. Aprīlī uzņēmums sāks daudzdzīvokļu Unguru namu būvniecību Mežaparkā, kā arī vēl nepieciešams nodrošināt garantijas laiku jau iepriekš pabeigtiem lieliem projektiem, piemēram, tirdzniecības un izklaides centram Riga Plaza un tirdzniecības centram Galerija Rīga.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā vislielākā ķīla ņemta no būvnieka SIA Re&Re, informē Uzņēmumu reģistrā. Kompānija pagājušajā nedēļā AS SEB banka devusi ķīlu 20 miljonu latu apmērā.

Re&Re ir viens no Latvijas lielākajiem būvuzņēmumiem, kas dibināts 1993.gadā. Uzņēmums darbojas kā galvenais būvuzņēmējs, nodrošinot profesionālus pakalpojumus gan jaunbūvju, gan rekonstrukcijas un restaurācijas projektos.

Re&Re 2010. gadā strādājusi ar 26,7 miljonu latu apgrozījumu un 3,25 miljonu latu peļņu. 2009. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 39,7 miljoni latu un tika gūta 6,13 miljonu latu peļņa.

2010. gadā Re&Re konsolidētais apgrozījums bija 27,8 miljoni latu un tika gūta 2,55 miljonu latu konsolidētā peļņa. 2009. gadā uzņēmuma konsolidētais apgrozījums bija 40,7 miljoni latu un tika gūta 5,98 miljonu latu konsolidētā peļņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses