Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Talsu mežrūpniecības apgrozījums pērn kāpis par 23%

Kokapstrādes uzņēmums AS Talsu mežrūpniecība 2011.gadu noslēdzis ar 1,61 miljona latu apgrozījumu, kas ir par 23% vairāk nekā pirms gada, liecina uzņēmuma biržā NASDAQ OMX Riga publicētā informācija.

Vienlaikus Talsu mežrūpniecība 2011. gadu noslēgusi ar 16 456 latu zaudējumiem, ko veido izveidotie uzkrājumi debitoru parādam SIA WestBank-Riga. Zaudējumus plānots segt no nākamo gadu peļņas.

Kopumā pērn kokapstrādes cehā saražoti 14 424 kubikmetri mietu produkcijas, kā arī realizēta šķelda 49 872 kubikmetru apmērā.

Nākotnē Talsu mežrūpniecība paredz turpināt lobīto un virpoto mietu ražošanu, palielinot sīkās frakcijas virpoto mietu ražošanu, kas ievērojami palielinot realizācijas ieņēmumus.

Tāpat plānots palielināt koksnes iepirkuma īpatsvaru no mazajiem mežizstrādes uzņēmumiem un individuālajiem izstrādātājiem, kuru cenas ir zemākas nekā AS Latvijas valsts meži piedāvātajai koksnei. Esot arī apzināti vairāki jauni tirgus partneri.

Jau ziņots, ka kompānijas plānotie budžeta ieņēmumi 2011.gadam bija paredzēti 1,3 miljoni latu.

Tāpat saimnieciskās darbības plānā bija paredzēts saražot 12 000 kubikmetru gatavās produkcijas - virpotos un lobītos mietiņus -, kā arī realizēt zāģu skaidas un šķeldu 45 000 kubikmetru apjomā.

Uzņēmuma neto apgrozījums 2010.gadā bijis 1,309 miljoni latu, kas ir par 26% vairāk nekā 2009.gadā, kad apgrozījums bija 1,037 miljoni latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses