Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Varēs pieteikties vairākiem Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta pasākumiem 1,2 miljonu latu apmērā

No 2012. gada 27. februāra līdz 2012. gada 15. decembrim Lauku atbalsta dienestā (LAD) tiks pieņemti projektu iesniegumi atbalsta saņemšanai zivsaimniecībā 2007.-2013. gadam pasākumos Zveja iekšējos ūdeņos, Sociāli ekonomiskie pasākumi un Jaunu noieta tirgu sekmēšana un reklāmas kampaņas.

Pasākuma Zveja iekšējos ūdeņos atvērtajā projektu iesniegumu pieņemšanas kārtā ir pieejams publiskais finansējums 100 000 latu. Pasākuma mērķis ir zvejas attīstība iekšējos ūdeņos un konkurētspējas veicināšana, modernizējot zvejas infrastruktūru un iekārtas, uzlabojot zvejas produktu kvalitāti un samazinot negatīvo ietekmi uz vidi. Uz atbalstu pasākuma ietvaros var pretendēt iekšējās ūdenstilpes vai tās daļas vai iekšējai ūdenstilpei piegulošās zemes īpašnieks vai nomnieks, kuram izsniegta speciālā atļauja komercdarbībai zvejniecībā un kuram pieder rūpnieciskās zvejas tiesības vai kurš ir pilnvarots tās izmantot, vai kurš tās nomā, pašvaldība vai iekšējās ūdenstilpes zvejas tiesību nomnieks.

Pasākuma Sociāli ekonomiskie pasākumi atvērtajā projektu iesniegumu pieņemšanas kārtā ir pieejams publiskais finansējums 640 300  latu. Pasākuma mērķis ir kompensācijas izmaksa zvejniekiem, kuri strādājuši uz kuģiem, kas nodoti sadalīšanai, tai skaitā sagriešanai metāllūžņos, vai izmantošanai citiem mērķiem (ārpus zvejniecības) normatīvajos aktos par valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtību zivsaimniecības attīstībai pasākumam Zvejas aktivitāšu pilnīga pārtraukšana noteiktajā kārtībā. Uz atbalstu pasākuma ietvaros var pretendēt zvejas kuģu apkalpes locekļi - zvejnieki.

Pasākuma Jaunu noieta tirgu sekmēšana un reklāmas kampaņas atvērtajā projektu iesniegumu pieņemšanas kārtā ir pieejams publiskais finansējums 450 000 latu.  Pasākuma mērķis ir veicināt Latvijā saražoto zivsaimniecības produktu patēriņa pieaugumu un produkcijas noieta tirgu paplašināšanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses