Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Daugavu izliek pārdošanā par 6,75 miljoniem eiro, dāvanā - šautuve

Daudznozaru kompānija (DK) Daugava piedāvā tirdzniecības tīkliem iegādāties 50 % uzņēmuma akciju, raksta Db.lv.

Par to liecina informācija Daugavas mājaslapas krievu versijā. DK Daugava piedāvā iegādāties pusi kompānijas Daugava akciju un izplatīt produkciju ar Daugavas zīmolu Krievijas tirgū.

«Kopīgs bizness: mēs ražojam Latvijā, jūs pārdodat Krievijā. Laba iespēja kopīgam biznesam: Premium klases produkcijas izplatīšana Krievijas tirgū, piedāvājot iegādāties 50 % uzņēmumā Daugava,»teikts kompānijas mājaslapā.

Tāpat tiek piedāvāts iegādāties visu uzņēmumu par 6,75 miljoniem eiro ar pazīstamu Latvijas zīmolu un unikālu koncepciju ar lielu potenciālu Krievijas tirgū, dāvanā saņemot sertificētu prezentatīvu šautuvi ar Daugavas atpūtas bāzi un 10 ha zemes.

Par pašu uzņēmumu norādīts, ka tas dibināts 1995. gadā un tā pamatkapitāls ir 3,1 miljons Ls jeb 4,5 miljoni eiro. Kompānijai ir Krievijas Federācijas atbilstības sertifikāts. Informācijā arī norādīts, ka Daugavas piena kombināts ir mūsdienīgs, moderns un visiem standartiem atbilstošs, tas kopš 2006. gada aprīkots ar Tetra Pak iekārtām, uzņēmuma kopīgā platība ir 3000 kv.m. Uzņēmumam ir trīs zīmolu kategorijas – Daugava: VIP – stikla iepakojumā, Aiviekste plastmasas iepakojumā un Daugava Elopak iepakojumā. Ražošanas jaudas ir 10 t stundā vai 50 t maiņā;  piena kombinātā strādā 35 darbinieki. Pēdējos gados ieguldītās investīcijas – 5,5 miljoni Ls jeb 7,9 miljoni eiro. Tāpat piedāvājumā ir maizes kombināts Sērenes maize, kurā līdz šim ieguldīti 1,8 miljoni Ls jeb 2,6 miljoni eiro un tirdzniecības tīkls, kur investēti 0,45 miljoni Ls jeb 0,65 miljoni eiro. Loģistikas sistēmā līdz šim ieguldīti 0,85 miljoni eiro, bet piena lopkopībā – 3,7 miljoni Ls jeb 5,3 miljoni eiro.

Tāpat piedāvājumā iekļauts Daugavas zīmols ar trim kategorijām, ko TRIA ROBIT novērtējusi par 1,068 miljonu Ls jeb 1,52 miljoniem eiro. Kā lēš Daugavas saimnieks Aigars Vaivars, kopējais investīciju apjoms uzņēmumā Daugava pēdējo 17 gadu laikā ir 14 miljoni Ls jeb 20 miljoni eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses