Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Iveta Sarkane kļuvusi par vienīgo Autonama īpašnieci

Par auto aizsardzības sistēmu izgudrotāja un ražotāja SIA Autonams vienīgo īpašnieci kļuvusi Iveta Sarkane, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA Lursoft informācija.

Līdz šim Sarkanei piederēja 94,44% uzņēmuma kapitāldaļu, bet 5,56% Autonama daļu piederēja tā valdes loceklim Edvīnam Panderam.

Autonama pārstāve Agnese Rozentāle sacīja, ka Panders savas kapitāldaļas pārdevis personisku iemeslu dēļ, taču turpinās strādāt kā Autonama valdes loceklis.

Jau ziņots, ka Autonams 2010.gadā strādājis ar 2998 latu peļņu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA Lursoft informācija. 2009.gadā Autonama zaudējumi bija 186 916 lati. 2008.gadā uzņēmuma zaudējumi bija 300 706 lati.

Par 13% audzis arī kompānijas apgrozījums - no 958 442 latiem 2009.gadā līdz 1 088 486 latiem 2010.gadā. 2008.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2,4 miljoni latu. 2011.gada finanšu datus kompānija vēl nav apkopojusi.

SIA Autonams dibināta 1994. gadā. Uzņēmums ir automašīnu aizsardzības sistēmu Skybrake ražotājs, tas sniedz pakalpojumus arī pilnīgai auto pretaizdzīšanas nodrošināšanai, kā arī uzstāda uzņēmumu autoparku vadības sistēmas.

Tāpat kompānija 2011. gadā atvēra pārstāvniecību Ukrainas galvaspilsētā Kijevā, nodibinot uzņēmumu Autonams Ukraine.

Autonams savus produktus eksportē uz Lietuvu, Igauniju, Krieviju, Ukrainu, Baltkrieviju, Franciju, Spāniju, Lielbritāniju, Horvātiju, Austrāliju, Jaunzēlandi un citām valstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses