Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Neguliners: Barona ielā ir viss nepieciešamais

Barona ielai ir viss nepieciešamai, lai tā kļūtu par gājēju ielu, uzskata BPT Asset Management vadītājs Andžejs Neguliners.

Lai gan viņa vadītais uzņēmums apsaimnieko uz Barona ielas esošo Barona centru, viņš norāda, ka nevēlas konkurēt ar pārējām divām - Tērbatas un Vaļņu - ielām, par kuru pārveidi gājēju-tirdzniecības ielās arī bijuši ierosinājumi.  A. Neguliners turklāt norāda, ka BPT Asset Management tik pat labi ir ieinteresēts arī Vaļņu ielas attīstībā, jo uzņēmums apsaimnieko īpašumu arī Vaļņu un Kaļķu ielas stūrī.

"Uzskatu, ka tramvajs, kas tiek uztverts kā satiksmes traucēklis šajā ielā, ir tikai ieguvums, jo cilvēki var viegli nokļūt tajā ielas daļā, kur viņiem nepieciešams un vēlāk viegli aizvest nopirktās preces," norāda īpašumu apsaimniekotājs.

Neguliners uzsver, ka uz Barona ielas jau patlaban atrodas visu veidu veikali, viesnīcas, muzeji, turklāt ir pat parks. "Ielai ir arī trīs ļoti nozīmīgi enkuri - Galerija Centrs, Barona centrs un Gerkens jeb Bērnu pasaule - gan tie, gan visas pārējās nosauktās iestādes ir nepieciešamas tūristu piesaistei."

Viņš norāda, ka uzņēmēji no Rīgas domes pat neko daudz neprasot, jo daudz, ko uzņēmēji jau ir izveidojuši tāpat, bet ielai pietrūkst viena vienota tēla, zīmola. Pie tā vēl ir jāstrādā un tas mērķtiecīgi jāveido. "Tur jau tagad visu iespējams atrast, no domes puses nepieciešams tikai atbalsts šādai idejai," stāsta BPT Asset Management vadītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses