Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Par 30 790 latiem rekonstruēs Lestenes tautas namu

Noslēdzies pašvaldības iepirkums tautas nama rekonstrukcijai Tukuma novada Lestenes pagastā, kurā četru pretendentu konkursā uzvarējusi SIA A celtne no Rojas novada ar 30 790 latu līgumcenu, neskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja paziņojums, Lestenes tautas nama rekonstrukcijai nav Eiropas Savienības struktūrfondu līdzfinansējuma.

Lestenes tautas nama ēka ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, kas atrodas valsts nozīmes arhitektūras pieminekļa Lestenes muižas apbūve teritorijā.

Pēc pašvaldības informācijas, Lestenes tautas nama rekonstrukcija tiks turpināta pēc 2010.gadā īstenotās rekonstrukcijas pirmās kārtas.

Iepriekš Irlavas un Lestenes pagastu pārvaldes vadītājs Vilnis Jančevskis stāstīja, ka 2010.gadā tika pabeigti tautas nama rekonstrukcijas pirmās kārtas darbi, kam iztērēti 22 809 lati. Togad Lestenes pagastā arī tika noasfaltētas ielas un ierīkoti gājēju celiņi.

Lestenes ūdensapgādes sistēmas renovācijā, tautas nama remontā, pamatskolas energoefektivitātes paaugstināšanā un ceļa remontā Lestenes pagastā izmantoja pašvaldību reformas dotāciju 200 000 latu apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses