Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Piesaistot starptautiskus speciālistus, attīstīs "Preses namu" un piegulošo teritoriju

Piesaistot starptautiskus speciālistus, iecerēts attīstīt Preses namu – tagad darījumu centru Daugava - un tam piegulošo teritoriju Rīgā, Balasta dambī 3, informē nekustamā īpašuma ieguldījumu pārvaldīšanas uzņēmums SIA LASCO Investment.Par attīstības plāna koncepcijas izstrādes partneriem ir piesaistīts arhitekts Larijs Oltmans, kurš pārstāv arhitektu biroju Vx3, un starptautiskais nekustamā īpašuma konsultāciju uzņēmums Cushman&Wakefield.

Sadarbības partneri izvēlēti starptautiska konkursa rezultātā, kas tika izsludināts pagājušajā gada nogalē.Izvērtējot darījumu centra _Daugava _esošo stāvokli, labākās izmantošanas īstermiņa un ilgtermiņa iespējas un vērtības pievienošanas potenciālu, nolemts uzsākt šī nekustamā īpašuma aktīva attīstīšanas procesu ar mērķi nodrošināt veiksmīgu aktīva realizāciju nākotnē, norāda uzņēmums.Uzņēmums sola, ka īpašuma attīstīšana notiks, ievērojot Rīgas pilsētas ilgtermiņa mērķus, kas noteikti Rīgas Attīstības plānā, un pilsētas krastmalas panorāmas, silueta un uztveres zonas nozīmību un kultūrvēsturisko vērtību.Pilsētas Attīstības plāns minētai teritorijai pieļauj darījumu un sabiedriskās teritorijas attīstību.

Kā jau vēstīts, pats uzņēmums Preses nams ir pasludināts par maksātnespējīgu.

LASCO Investment ir akciju sabiedrības Latvijas kuģniecība (LK) meitas sabiedrība, kas nodrošina LK piederošo nekustamo īpašumu pārvaldi un apsaimniekošanu.

VX3 ir izveidojis L.Oltmans, kura īstenoto un procesā esošo darbu portfelis ietver 60 projektus. Cushman&Wakefield ir starptautisko nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmums, kas darbojas vairāk nekā 50 pasaules valstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses