Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

airBaltic palielinās sēdvietu skaitu ekonomiskajā klasē

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic, atsaucoties uz klientu pieprasījumu, jūlijā sāks piedāvāt vairāk ekonomiskās un pamata klases sēdvietas uz populāriem atpūtas galamērķiem Vidusjūras un Melnās jūras piekrastē, kā arī uz īsākiem reģionālajiem reisiem, ziņo lidsabiedrība.

„Lai mēs varētu piedāvāt vairāk sēdvietu katrā lidmašīnā, mēs rūpīgi izvērtējām, kāda ir proporcija starp ekonomiskās un biznesa klases sēdvietām mūsu piedāvājumā. Esam pielāgojuši biznesa klasi un tās nosacījumus divdesmit populāros maršrutos, lai ekonomiskās un pamata klases ceļotājiem papildus piedāvātu gandrīz pusmiljonu sēdvietu gadā par pieņemamām cenām,” skaidro airBaltic pārdošanas un mārketinga vecākais viceprezidents Mihaels Grimme.

Papildu sēdvietas ekonomiskajās un pamata klasēs tiek ieviestas un biznesa klases nosacījumi tiek mainīti, sākot ar jūliju maršrutos no Rīgas uz Atēnām, Barselonu, Dublinu, Stambulu, Odesu, Simferopoli, Telavivu, Helsinkiem, Lapēnrantu, Palangu, Turku, Tallinu, Viļņu, Kauņu, Tamperi, Vāsu, Bergenu, Billundu, Olesunnu un Stavangeru.

airBaltic apkalpo vairāk nekā 60 galamērķus no savas mītnes bāzes Rīgā, Latvijā. No katra šī galamērķa airBaltic piedāvā ērtus savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz savu tīklu, kas aptver Eiropu, Skandināviju, Krieviju, NVS un Tuvos Austrumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kad klasiskā reklāma nav variants, jādomā radoši

Dzīvojot dinamiskās konkurences apstākļos, kur auditorijas uzmanība ir augstvērtīga deficīta prece, par kuru notiek nepārtraukta cīņa, uzņēmumiem un to zīmoliem ir vitāli svarīgi prast izcelties ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses