Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

IZZI sāk piedāvāt pirmo 3D kanālu Latvijā

Telekomunikāciju operators IZZI digitālās TV piedāvājumā iekļāvis jaunu televīzijas kanālu High TV, kas skatāms trīs dimensiju (3D) formātā. Jau septembrī uzņēmums iecerējis saviem klientiem nodrošināt divus 3D televīzijas kanālus.

„Tā kā jaunās paaudzes televizori ar 3D atbalstu Latvijā pieejami jau vairākus gadus, turklāt pēdējos gados to cena būtiski sarukusi, kas šo produktu padara pieejamāku plašākam patērētāju lokam, tad piedāvāt klientiem 3D saturu ir tikai loģisks uzņēmuma biznesa attīstības solis” uzskata Inese Aleksandrova, IZZI televīzijas pakalpojumu vadītāja.

„Īpaši šāds solis vērtējams kā loģisks situācijā, kad 3D saturs nav brīvi pieejams vai arī tā cena ir ļoti augsta, proti, tirgū ir ļoti maz blu-ray disku ar 3D filmām, turklāt tie ir ļoti dārgi – pat vairāki desmiti latu par vienu filmu, un nepieciešams arī blu-ray disku atskaņotājs ar 3D atbalstu, savukārt TV kanāli 3D formātā līdz šim Latvijā nebija," viņa stāsta.

Šobrīd kanāls High TV testa režīmā pieejams bez papildu maksas visiem digitālās televīzijas klientiem. Lai to skatītu, nepieciešams televizors ar 3D atbalstu, HD uztvērējs (iebūvēts tālrādī vai kā atsevišķa ierīce), kā arī jāveic uztvērēja regulēšana. Kanāls pieejams digitālās televīzijas klientiem Rīgā, Rēzeknē, Ludzā un Ādažos.

High TV ir kanāls ģimenei, kas piedāvā unikālus izklaides un dzīvesveida raidījumus, kā arī oriģinālus realitātes šovus pilnā augstā izšķirtspējā (Full HD) un 3D formātā. Plašāka informācija www.hightv.tv.

Šobrīd IZZI rūpīgi izvērtē 3D kanālu piedāvājumu pasaulē, kā arī veic atsevišķu kanālu testus, lai izvēlētos otru 3D kanālu, kas varētu tikt ieviests jau šī gada septembrī. Jāuzsver, ka abi kanāli rudenī tiks iekļauti maksas HD pakā.

Līdztekus 3D kanālu iekļaušanai televīzijas programmu skaitā, IZZI būtiski paplašinās arī augstas izšķirtspējas (HD) kanālu klāstu. „Kā liecina mūsu veiktais pētījums, 62% respondentu vēlas skatīt HD kvalitātes televīzijas kanālus, tādēļ jau drīzumā klientiem būs pieejami 19 HD kanāli, kas ir plašākais šāda veida kanālu klāsts Latvijā,” uzsver I. Aleksandrova. „Papildinot savu televīzijas programmu piedāvājumu ar 3D un jauniem HD kanāliem, mēs pielāgojamies jaunam tirgus pieprasījumam.” 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses