Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jumavas grāmatnīcu tīkls kļūst par e-grāmatnīcu

No 2.augusta _Jumavas grāmatnīcās _būs iespēja iegādāties arī digitālās grāmatas, būs pieejams bezmaksas internets, datori un citi piedāvājumi, informē uzņēmumā.

Lai lasītājiem sniegtu vēl plašākas iespējas, Jumavas grāmatnīcas turpmāk būs pazīstamas zem vienota nosaukuma e-grāmatnīca Jumava pluss.

"Sociālo tīklu un jauno mediju iespējas ir mainījušas vidi, kurā lietotājs uzzina visu sev nepieciešamo arī par grāmatu jaunumiem. Tādēļ Jumavas grāmatnīcu tīkls piedāvā partnerības programmu e-grāmatnīca Jumava pluss, kurā klientiem būs iespēja iegādāties Latvijas izdevniecību digitālās grāmatas, grāmatnīcās būs pieejams dators, kurā atrast sev nepieciešamo informāciju, WiFi bezmaksas internets un citi papildu piedāvājumi," teikts uzņēmuma paziņojumā.

"Ejot līdzi laika prasībām ir pašsaprotami, ka veidojam plašāku piedāvājumu ar digitālām precēm. Grāmatnīcām kļūstot ne tikai par vietu, kur iegādāties grāmatas, bet arī piedāvājot lielāku pakalpojumu un piedāvājumu klāstu," skaidro Juris Visockis.

Zem vienota nosaukuma Jumava pluss turpmāk būs apvienotas grāmatnīcas Jumavas grāmatnīca Rīgā un Aizkraukles grāmatnīca.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses