Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kurzemes dizaina balvu iegūst krēsls-rotaļlieta Pally

Par 2012. gada veiksmīgāko Kurzemes rūpnieciskā dizaina produktuizvēlēts SIA MWF izstrādātais krēsliņš-rotaļlieta Pally.

Kurzemes rūpnieciskā dizaina izstādē Elementi, kuras ietvaros varēja balsot par labāko dizaina darbu piedalījās 40 dažādi produkti, par kuriem norisinājās sīva balsošana un intriga par uzvarētāju saglabājās līdz pat apbalvošanas ceremonijai. Pally kopumā ieguva 2791 balsis.

Pally ir vienlaikus gan krēsliņš, gan arī rotaļlieta, kas lietotājam sniedz dažādas iespējas - sēdēt, rotaļāties un apgūt dažādas prasmes. Krēsliņš sastāv no daudziem koka puļķīšiem ar dažādās krāsās nokrāsotiem galiem, kas arī rada krēsliņa daudzfunkcionalitāti. Galvenā krēsliņa pamatideja ir, ka pārbīdot krāsainos puļķīšus, tiek iegūti dažādi krēsliņa ornamenti. Tādējādi tiek attīstīta bērna radošā domāšana, veicināta domāšana un atmiņa, pat sociālo prasmju uzlabošana, jo ar šo krēsliņu var reizē spēlēties arī vairāki bērni.

Šobrīd produkts tiek pielāgots rūpnieciskai ražošanai, lai jau tuvākajā laikā visiem interesentiem būtu iespējams to iegādāties mazumtirdzniecības veikalos. Taču šobrīd to ir iespējams iegādāties, individuāli pasūtot to pie ražotāja.

SIA MWF dibināta 2011. gada vidū ar mērķi radīt jaunus dizaina mēbeļu produktus, kā arī nodrošināt šo produktu ražošanu un pieejamību patērētājiem. Pally ir pirmais dizaina produkts, ko uzņēmuma vadītāji nolēmuši laist rūpnieciskajā ražošanā. Ikdienā uzņēmums izgatavo dažāda veida masīvkoka bērnu mēbeles un ekskluzīvus virtuves komplektus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses