Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

SIA Neste Latvija maina zīmolu uz Neste Oil

SIA Neste Latvija maina zīmolu uz mātes kompānijas zīmolu Neste Oil. Zīmola maiņa Latvijā tiks aizsākta piektdien, 23.septembrī, līdz ar pirmo Neste Oil degvielas uzpildes stacijas (DUS) atklāšanu Ķekavā. 

Līdz 2012.gada beigām plānots pabeigt pilnu zīmola ieviešanas procesu, pārveidojot pārējās Neste DUS Latvijā atbilstoši jaunajam Neste Oil DUS konceptam. Ķekavas DUS izbūvē ieguldīti vairāk kā 316 000 latu, pavisam zīmola ieviešanas procesā – vairāk nekā 1,4 miljoni latu. Pēc jaunās Neste Oil stacijas atklāšanas Ķekavā, Latvijā uzņēmumam ir 53 degvielas uzpildes stacijas.

“Mūsu mērķis ir nostiprināt pozīcijas degvielas mazumtirdzniecības tirgū un sniegt klientiem vislabāko automātiskās degvielas uzpildes pieredzi. To varēsim nodrošināt, ieviešot jaunu Neste Oil DUS konceptu, nākotnē piedāvājot vēl tīrākus un uzlabotākus produktus, kā arī optimizējot un harmonizējot iekšējos procesus. Degvielu arī turpmāk ievedīsim no Neste Oil rūpnīcas Somijā, un tās uzpilde jaunajās stacijās būs vēl ātrāka un ērtāka, turklāt par tirgū viszemāko iespējamo cenu,” zīmola maiņas iemeslus skaidro Artu Airainens, SIA Neste Latvija ģenerāldirektors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses