Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Digital Freedom Festival papildina 15.novembra programmu

15. novembrī tehnoloģiju, startup, politikas un dzīvesstila festivāla Digital Freedom Festival programmu papildina vairāki iedvesmojoši runātāji - ANO Ilgtspējīgas attīstības mērķu rīcības kampaņas globālās informācijas un iesaistes vadītāja Laura Hildebranda, Cilvēka genoma fonda prezidente Sjūzena Bāra un Google News Lab mācībspēks Mareks Millers. Festivāla laikā no 14.-15. novembrim Rīgā pulcēsies vairāk nekā 1500 tehnoloģiju un startup uzņēmēju, ekspertu, politikas veidotāju, investoru, žurnālistu un studentu no visas pasaules, lai dalītos ar iedvesmas stāstiem un pieredzi.

Hildebranda darbojas rīcības kampaņā, lai popularizētu ANO ilgtspējīgas attīstības mērķus un veicinātu valstu, sabiedrību, organizāciju rīcību saskaņā ar šiem mērķiem un aicinātu pievienoties globālajai kustībai. Vairāk nekā desmit gadu, strādājot ANO Attīstības programmā (UNDP), viņa veicinājusi sabiedrības iesaistīšanos ANO politikas veidošanā par vides ilgtspēju.

Millers vairāk nekā 15 gadus strādājis mediju un žurnālistikas jomā. Pieredzējis Polijas laikrakstu digitālās pārveides procesu. Kā Google News Lab pasniedzējs šogad apmācījis ap 2500 Centrāleiropas un Austrumeiropas valstu žurnālistu. Mareks ir tehnoloģiju, mediju un žurnālistikas entuziasts.

Bāra ir eksponenciālo tehnoloģiju novatore, ģenētikas eksperte, Cilvēka genoma fonda prezidente. Sjūzenas mērķis ir glābt miljoniem cilvēku dzīvību, radot visiem cilvēkiem uz mūsu planētas universālu piekļuvi zināšanām par dzīvību. Saņēmusi vairākus apbalvojumus un atzīta par Nīderlandes jaunāko ietekmīgāko sievieti Nīderlandē.

Tieši pirms pirmizrādes Latvijā, 16. novembrī festivāla apmeklētājiem Delfi Media Lab būs iespēja noskatīties Starptautiskā kino festivāla International Ocean Film Tour vol.2  filmu Plastmasas okeāns (Plastic Ocean). Pirms filmas notiks diskusija par pasaules okeānu veselību Jauna naratīva jaunai paaudzei: okeāna filmu festivāla pasaules tūre. Festivāla pasaules tūres mērķis ir aizsargāt okeānus, informēt un iedvesmot skatītājus.  

Ar LMT atbalstu Digital Freedom Festival Nākotnes skatuves tiešraidi varēs vērot straume.lmt.lv un lietotnē LMT Straume. Tiešraides sākums 15. novembrī plkst. 10.00. Savukārt tiešraide no festivāla satura partnera DELFI skatuves DELFI media LAB būs vērojama portālā DELFI. Tiešraides sākums 15. novembrī plkst. 11.00. Tiešraides būs angļu valodā.

Atgādinām, ka 14. novembrī notiks Digital Freedom Festival Kopienas diena, kad sadarbībā ar festivāla partneriem un ekosistēmas dalībniekiem dažādās vietās Rīgā notiks praktiski semināri, meistarklases, personiskās izaugsmes kursi, startup konkursu atlases kārtas u.c. pasākumi. Savukārt 15. novembrī - Konferences dienā - Hanzas Peronā uz četrām skatuvēm norisināsies diskusijas par cilvēku un tā lomu tehnoloģiju laikmetā, mediju attīstību, nākotnes ekonomiku, zaļajām tehnoloģijām, dzīvesstilu un citām aktualitātēm.

Konferences ietvaros norisināsies arī Investoru diena, kurā korporācijas, startup uzņēmēji un investori dibinās kontaktus sadarbības veidošanai nākotnē un notiks vairāki jaunuzņēmumu konkursi. Investoru dienu apmeklēs ietekmīgi pasaules līmeņa akceleratoru un riska kapitāla fondu pārstāvji - 500 Startups, RockstartAPX Axel Springer and Porsche, Trind VenturesPractica Capital, Iron Wolf, Karma Ventures u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Grib digitalizēt biznesu

Attīstoties uzņēmuma darbībai, digitālā transformācija var ievērojami uzlabot tā efektivitāti.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses