Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kā top desa un cik tajā gaļas?

Vēloties uzzināt, vai desu ražotāju uz etiķetes norādītais gaļas daudzums desā atbilst patiesībai, Diena atklāja, ka Latvijā to nemaz nav iespējams noteikt. Paši ražotāji desas sastāvu tura stingrā noslēpumā, līdz galam neatklājot ne receptūru, ne ražošanas procesu. Un izrādās, ka to nevar uzzināt ne tik vien parasts gaļēdājs, bet pat kontrolējošās institūcijas, piemēram, Pārtikas un veterinārais dienests, kura kompetencē ir uzraudzīt pārtikas kvalitāti un drošumu mūsu valstī.

Par Dienas atklājumiem un ekspedīciju uz Rīgas miesnieka ražotni vairāk lasiet 29.februāra Dienā!


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses