Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Polijā atjaunos Tallink kruīza kuģi Romantika

Tallink Grupp kuģi Romantika atjaunos kuģu būvētavā Nauta, kas atrodas Gdiņā, Polijā. Kuģis atradīsies kuģu būvētavā gandrīz divas nedēļas un maršrutā Rīga – Stokholma atgriezīsies 25. janvārī, portālu Diena.lv informē uzņēmuma pārstāvji.

Plānotās apkopes laikā tiks veikti regulārie tehniskās apkopes darbi un tiks atjaunotas vairākas pasažieru telpas, saskaņā ar atjaunoto zīmolu iegūstot pilnīgi jaunu izskatu.

Pasažieru telpās, piemēram, populārais zviedru galda restorāns tiks atjaunots saskaņā ar Grande Buffet konceptu, kuģa kafejnīca – Coffee & Co konceptu, kuģa krodziņš – saskaņā ar Seapub zīmolu. Pārmaiņas būs arī kuģa restorānos Grill House un Russian Cuisine Aleksandra, kā arī disko zālē Space Disco.

"Kuģa Romantika tehniskās apkopes un plānotie darbi paredz sagatavošanās darbus augstsprieguma krasta elektrības pieslēgumam. Kuģim tiks veikti tehniskie uzlabojumi, lai vēl vairāk uzlabotu tā energoefektivitāti un samazinātu emisijas. Palielināta efektivitāte un samazinātas emisijas ir visu Tallink kuģu prioritāte," uzsvērts uzņēmuma paziņojumā. 

"Romantika uz Nauta kuģu būvētavu Polijā no Rīgas Pasažieru ostas dosies šodien – pirmdien, 13. janvārī. Maršrutā Rīga – Stokholma tā atgriezīsies 25. janvārī, ar atiešanu no Rīgas plkst.17.30, turpinot kuģošanu saskaņā ar regulāro kursēšanas grafiku," norādīja AS Tallink Latvija Biznesa attīstības un komunikācijas direktore Baiba Muceniece. Savukārt kuģis Isabelle kursē bez izmaiņām.

Romantika ir trešais Tallink Grupas kuģis, kas tiks modernizēts 2020. gada pirmajā ceturksnī. Tallink īsteno pastāvīgu kuģu renovācijas programmu, saskaņā ar kuru visi Tallink Grupas kuģi tiek uzlaboti un atjaunoti vismaz divreiz piecu gadu periodā. Pēdējo piecu gadu laikā Tallink ir investējis gandrīz 90 miljonus eiro savu kuģu uzlabošanai. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses