Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Tirgotāji: pieaug pieprasījums pēc velosipēdu rezerves daļām

Pieaudzis pieprasījums pēc velosipēdu rezerves daļām, pastāstīja aptaujātie sporta preču tirgotāji.

Veikalu "Burusports" mārketinga vadītāja Dace Kurpniece  norādīja, ka pieprasījums pēc velosipēdiem pašlaik ir pagājušā gada līmenī. "Pieprasījums turas iepriekšējās sezonas līmenī; neplānojam arī pieaugumu, tas varētu palikt iepriekšējās sezonas līmenī," sacīja Kurpniece, taču atzina, ka ir pieaudzis pieprasījums pēc velosipēdu rezerves daļām.

"Velosipēdu lietotāju skaits ir krietni pieaudzis, un tie vairums ir tendēti braukt ar veciem velosipēdiem, jo neredz motivāciju vai pareizāk sakot finansiālu iespēju pirkt jaunu, ja šķūnītī stāv kāds vecāks, vēl labojams velosipēds," tendenci izskaidroja "Burusporta" mārketinga vadītāja.

Arī sporta preču tirgotāja "Sportland" valdes loceklis Vents Aperāns apliecināja, ka pašlaik ir palielinājies pieprasījums pēc velosipēdu rezerves daļām, taču viņš piebilda, ka ir pieaudzis arī pieprasījums gan pēc velosipēdiem, gan to piederumiem.

"Burusporta" veikali pieder uzņēmumam "KLMG", kas dibināts 2002.gadā. Iepriekš "Burusporta" veikali piederēja kompānijai "Borts". "KLMG" pamatkapitāls ir 2000 latu.

"Sportland" dibināts 2001.gadā, un tā pamatkapitāls ir 835 tūkstoši latu. Uzņēmums pieder Igaunijas kompānijai "Sportland International Group".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses