Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Viesnīca Tallink Hotel Riga uz laiku pārtrauks darbību

Tallink Grupp otrdien paziņoja, ka no svētdienas, 18. oktobra, uz laiku pārtrauks viesnīcas Tallink Hotel Riga darbību, ņemot vērā ievērojamu viesu skaita un rezervāciju samazinājumu, kā arī jauno ceļošanas ierobežojumu dēļ, kas tika ieviesti gan Latvijā, gan kaimiņvalstīs, portālu Diena informē Tallink Grupp pārstāvji.

Pasliktinoties Covid-19 pandēmijas situācijai un pieaugot inficēto cilvēku skaitam Eiropā, valdības reģionos atkārtoti ir ieviesušas jaunus ceļošanas ierobežojumus, kas būtiski samazina ceļotāju skaitu, skaidro uzņēmumā. 

Saskaņā ar pašreizējiem plāniem, viesnīcas darbība tiek pārtraukta līdz 2021. gada pavasarim. Tomēr, ja vīrusa izplatība samazināsies, šis lēmums tiks pārskatīts un viesnīca varētu atsākt darbu ātrāk.

Kamēr viesnīcas darbība ir apturēta, viesnīcas pakalpojumi, piedāvājumi un procesi tiks pārskatīti un atjaunināti, lai tie atbilstu visām jaunākajām drošības prasībām pēc Covid-19 situācijas visā pasaulē. Viesnīcas dīkstāves laiks tiks izmantots efektīvi, lai identificētu un attīstītu dabai draudzīgākus un ilgtspējīgākus izmitināšanas pakalpojumus nākotnē, informē uzņēmumā.

Komentējot viesnīcas darbības apturēšanu, Tallink Hotels valdes locekle Ave Svarta saka: "Tā kā viesnīcu noslogojuma līmenis jau vairākus mēnešus ir zemāks par optimālo un ir ieviesti jauni ceļošanas ierobežojumi, kas liedz brīvu cilvēku pārvietošanos, viesnīcas darbību turpināt bez zaudējumiem šobrīd nav iespējams.

Esam nolēmuši uz laiku pārtraukt viesnīcas darbību un gaidīt, kamēr "vētra beigsies".

Lielākā daļa viesnīcas darbinieku jau tika pakļauta kolektīvās atlaišanas procesam, un šobrīd mēs slēdzam viesnīcu un apturam tās darbību, lai turpmāko mēnešu laikā izdzīvotu līdz nākamā gada pavasarim, kad plānojam atsākt viesnīcas darbību, ja vien pandēmijas situācija ļaus mums to īstenot. 

Tie darbinieki, kas turpina darbu uzņēmumā, nākamos mēnešus pavadīs, pārdomājot un pārorientējot mūsu piedāvājumus pēc Covid pasaules, ar kuru mēs saskarsimies 2021. gadā. Tāpat komanda turpinās meklēt un izstrādāt jaunas koncepcijas, idejas, pakalpojumus ceļotājiem. Mēs vēlamies būt atvērti, droši un gatavi jaunajai pasaulei, tiklīdz robežas tiks atvērtas un ceļošana atsāksies."

Divas no četrām Tallink Hotels viesnīcām turpinās darbu arī šobrīd – tās ir Tallink Spa & Conference Hotel un Tallink Express Hotel viesnīcas Tallinā. Uzņēmuma ceturtā viesnīca Tallink City Tallinā tika slēgta jau šovasar būtisku remontdarbu veikšanai, lai 2021. gadā tā atvērtu savas durvis viesiem jaunā un modernā veidolā.

Tallink Hotels paziņos par viesnīcas Rīgā darbības atsākšanu pēc iespējas ātrāk, kad atvēršanas datums būs apstiprināts.

Tallink Hotel Riga šogad uz laiku jau bija pārtraukusi darbību - viesnīca darbību pārtrauca 2020.gada 18.martā līdz 1.jūnijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses