Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Dombrovskis: Pret Sproģi bija izvērsta bezprecedenta naida kampaņa

Pret Pēteri Sproģi, kuru Saskaņa bija izvirzījusi kā Valsts prezidenta amata kandidātu, bet kurš trešdien paziņojis, ka savu kandidatūru atsauc, bija izvērsta bezprecedenta un organizēta naida kampaņa, uzskata Saskaņas premjera kandidāts Vjačeslavs Dombrovskis.

Dombrovskis sociālajos tīklos pauž viedokli, ka par šīs kampaņas upuri kļuva arī Sproģa ģimene. Dombrovskis uzskata, ka Sproģis "rīkojās kā cienījams cilvēks - pirmām kārtām izlemjot aizstāvēt savu ģimeni no turpmākiem uzbrukumiem".

"Mēs izprotam un cienām viņa pieņemto lēmumu. Notikušais spilgti apliecina, cik svarīgi ir apvienot Latvijas sabiedrību. Mēs turpināsim šo ceļu," piebilst politiķis.

Pagaidām Saskaņa nav komentējusi to, kurš Saeimas vēlēšanās būs pirmais numurs Saskaņas sarakstā Vidzemē.

Saskaņas priekšsēdētājs Nils Ušakovs pašlaik esot atvaļinājumā un uz aģentūras LETA jautājumiem vēl nav atbildējis. Tikmēr viņa sociālajos tīklos pausts: "Tas, ko pēdējo 10 dienu laikā centās izdarīt ar Sproģi, ir skaidrs signāls katram, kas vēlas pārmaiņas savā valstī. Tas ir signāls katram no esošās varas elites – nelien! Mēs tevi salauzīsim!". Ušakovs norāda, ka Sproģis šajā situācijā izvēlējās ģimeni, un Saskaņa viņu atbalstot šajā lēmumā. "Mūsu komanda turpinās nest tālāk viņa manifesta idejas. Tajā viss pateikts pareizi," piebilda Ušakovs.

Saskaņas priekšsēdētāja vietnieks Jānis Urbanovičs aģentūrai LETA pauda pārsteigumu par Sproģa paziņojumu un skaidroja, ka par to nebija iepriekš informēts.

Saskaņa 18. jūnijā apstiprināja Sproģi kā pirmo numuru vēlēšanu sarakstā Vidzemē un kā partijas prezidenta kandidātu.

Top komentāri

Paši pūta, paši dega
P
Beidz, Jaša, aloties. Iemesls, kāpēc Sproģis atteicās, ir viņa iestāšanās par Latvijas okupācijas atzīšanu un latviešu valodu kā vienīgo Latvijas valsts valodu. Un visticamāk, ka pēc šādas nostājas paušanas Sproģis nonāca SC "saliedēšanas dzirnās".
inga
i
"Bezprecedenta" - nav par skaļu teikts? Katram, kas nāk politikā un katram, kas jo īpaši pretendē uz augstiem amatiem, ir jāapzinās, ka "labs cilvēks" nav arguments per se.
Kāda varētu būt naida
K
kampańa pret Jūdasu? Patiesība runā pati par sevi. Cilvēki runā no sirds.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē