Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kariņš: KPV LV frakcijas sairšana nevājina koalīciju

Partijai KPV LV no frakcijas izslēdzot divus deputātus, koalīcija netiek vājināta, pirmdien žurnālistiem uzsvēra Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Lūgts komentēt KPV LV sairšanas ietekmi uz koalīciju, premjerministrs norādīja, ka koalīcijai Saeimā ir 63 balsis un neesot nekādu indikāciju, ka šajā ziņā kaut kas būtu manījies.

"Mūsu koalīcijas sadarbība ir tik pat stipra kā pirmajā dienā. Tas ir izaicinājums piecām partijām atrast veidu, kā sadarboties, bet līdz šim esam pierādījuši, ka spējam ne tikai sadarboties, bet arī izvirzīt mērķus un tos sasniegt," teica Kariņš. 

Savukārt KPV LV frakcijas vadītāja vietnieks Ēriks Pucens žurnālistiem apliecināja, ka KPV LV strādā valdības ietvaros un atbalsta tās izvirzītos mērķus.

"Mēs neredzam nekādus šķēršļus koalīcijas darbam, jo no frakcijas tika izslēgti Aldis Blumbergs un Artuss Kaimiņš," sacīja Pucens.

Jau ziņots, ka šā gada 8.janvārī KPV LV Saeimas frakcija nolēma no tās sastāva izslēgt divus Saeimas deputātus - partijas KPV LV līdzpriekšsēdētāju Kaimiņu un Blumbergu. 

Kā skaidroja Pucens, šāds lēmums pieņemts, ņemot vērā abu deputātu "ilgstošu attieksmi" pret partijas Saeimas frakcijas darbu. 

"Mēs jau sen nejūtam šos deputātus kā komandas spēlētājus un biedrus," paziņoja Pucens, pēc kura vārdiem, Kaimiņš un Blumbergs balsojumos ir uzticīgi valdības koalīcijai, bet ne partijai un tās darbam Saeimas frakcijā.

Turpmāk KPV LV Saeimā darbosies desmit deputātu sastāvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē