Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs
Krauze (attēlā) uz jautājumu, vai ZZS prasīs Trukšņa atkāpšanos, norādīja - tādas lietas politiskais spēks izlemj kolektīvi

Krauze: Narkotiku lietošana ir nosodāma, un Trukšņa gadījums nav izņēmums

Narkotiku lietošana ir nosodāma, un Jūrmalas domes priekšsēdētāja Gata Trukšņa (ZZS) gadījums nav izņēmums, aģentūrai LETA sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes priekšsēdētājs Armands Krauze. Narkotika lietošana ir problēma un sērga, ar ko ir jācīnās, pauda ZZS politiķis.

Taujāts, vai šīs situācijas dēļ ZZS aicinās Truksni atkāpties no amata, Krauze norādīja, ka šādus gadījumus politiskais spēks pārrunā kolektīvi. Ņemot vērā, ka ziņa par to izskanēja svētdien, šī jautājuma apspriešana nebija ieplānota, bet varētu tikt iekļauta ZZS valdes sēdes darba kārtībā.

Kā ziņots, Valsts policija Truksni sodījusi par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu un piemērojusi 100 eiro naudas sodu, 30. septembrī vēstīja TV raidījums Nekā personīga.

Raidījuma rīcībā ir informācija, ka šļirce ar kokaīna paliekām pie Trukšņa atrasta Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja veiktajās kratīšanās kriminālprocesā par partijas No sirds Latvijai un ZZS iespējamu nelikumīgu finansēšanu.

DNS analīzes apliecinājušas, ka uz šļirces ir Trukšņa DNS pēdas, un policija viņu administratīvi sodījusi.

Top komentāri

Dzērājs, zaglis, izspiedējs, narkom
D
Jau pirms 15 gadiem, kads Truksnis vēl bija domes izpildsdirektors, viņš ik pa laikam uz divām - trim nedēļām pazuda, jo bija "saslimis". Kad Truksnis ar blēdību palīdzību tika par domes deputātu un vēlāk arī priekšsēdētāju, tad slimības periodi ievērojami pagadrinājās. Pēc tiem viņš parasti klīda pa domi kā mironīgs rēgs.
"Atkačalovka" Bulduru slimnīcā
&
Truksnim" Bulduru slimnīcā ir savs īpašais luksusa numurs, kurā viņu atpumpē, kad pēc orģijām ir galīgi izvārdzis.
Otkats Baigais
O
Jūrmalas dome ir drausmīga otkatu mašinērija
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairāk raugās uz Rietumiem

Latvijā aizvien populārāks kļūst viedoklis, ka nepieciešama dziļāka integrācija Eiropas Savienībā (ES), pat ja tā nes līdzi politiskās un ekonomiskās suverenitātes mazināšanos. 2019. gada pavasar...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē