Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Piesaucot negaidīto Brexit balsojumu, Vējonis aicina iet vēlēt

Piesaucot negaidīto Brexit balsojumu Lielbritānijā, Valsts prezidents Raimonds Vējonis aicina visus iedzīvotājus atdot savu balsi 13.Saeimas vēlēšanās.

Pēc nobalsošanas Ogres 678.iecirknī prezidents žurnālistiem uzsvēra, ka svarīgākais ir neatdot savu balsi citam, neļaut izlemt jūsu vietā. Kā uzskatāmu piemēru viņš minēja Lielbritānijā notikušo referendumu par izstāšanos no Eiropas Savienības, sakot, ka "jaunie cilvēki varbūt paļāvās uz to, ka Lielbritānija nekādā gadījumā no Eiropas Savienības neplāno izstāties, bet notika, kas notika".

Prezidents uzsvēra, ka, viņaprāt, tas ir ļoti labs piemērs, no kā jāmācās. "Tas nozīmē, ka nevajag palikt mājās, bet vajag izteikt savu viedokli, nobalsot. Un izvēle mums ir pietiekami plaša," norādīja prezidents.

Vaicāts, vai šīs vēlēšanas prezidentam ir ar kaut ko īpašas, viņš uzsvēra, ka jebkurās vēlēšanās ir jāpiedalās, katras vēlēšanas ir īpašas. "Tā ir iespēja mums kā vēlētājiem lemt par to, kā Latvijas valsts attīstīsies nākamos četrus gadus," uzsvēra prezidents.

Vaicāts, kas tiks ņemts vērā, izdarot izvēli par premjera amata kandidāta nominēšanu, Vējonis uzsvēra, ka pats svarīgākais, lai nākamā valdība un koalīcija turpinātu eiroatlantisko kursu ārpolitikā un stiprinātu Latvijas drošību. Tāpat ir svarīgi, lai tiktu turpinātas sāktās reformas dažādās jomās.

Vējonis pauda, ka prezidentam vienmēr ir jābūt gatavam izdarīt izvēles, bet tagad visupirms to ir jāizdara iedzīvotājiem.

 

Top komentāri

Ievēlam partiju, kuras
I
izvirzītais prez. jauc Dziesmusvētkus ar Ziemassvētkiem:))))
gf
g
Kas vainas Breksitam? ps. balsot iešu.
viesis
v
Vējoņa kungs atkal visu sajauca. Brexit ir uzskatāms piemērs politiķiem, kas notiek, kad tiek ignorētas valsts un sabiedrības intereses. ZZS kā varas partijai ar Vējoņa kungu priekšgalā vajadzēja caurām naktīm sēdēt un analizēt, kādas bija Lielbritānijas valdības kļūdas, ka nonāca tik tālu, bet viņš vēl joprojām brauc pa iemīto taciņu un vaino visā "neaptēstos" vēlētājus. Un no rīta, kad uzzinās rezultātus, tad varēs viņus vainot vēl vairāk...…….
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Debates par pragmatismu

Republikāņu kontrolētā ASV Kongresa Pārstāvju palāta pēc gandrīz pusgadu ilgas vilcināšanās acīmredzami iekšpolitisku iemeslu dēļ, saistītu ar gaidāmajām ASV prezidenta un Kongresa vēlēšanām, 20. aprī...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē