Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Ziemas sports

Aparjods un Bērziņš Vinterbergā iekļūst labāko desmitiekā

Latvijas kamaniņu braucēji Kristers Aparjods un Gints Bērziņš sestdien Vinterbergas trasē Vācijā ieņēma astoto un devīto vietu Pasaules kausa sestajā posmā, kamēr Riks Kristens Rozītis un Artūrs Dārznieks bija attiecīgi 15. un 19.pozīcijā.

Eiduka Tour de ski 4.posmā sasniedz sezonas labāko rezultātu klasikā

Sestdien distanču slēpošanas seriālu Tour de ski ļoti labi turpinājusi Latvijas vadošā distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka no Aizkraukles novada, jo Obertsdorfā (Vācija) notikušajā klasiskā stila sprinta kvalifikācijā 63 dalībnieču vidū uzrādīja 38.rezultātu (+13,36 sekundes), finišējot tieši priekšā olimpiskajai un pasaules čempionei Šarlotei Kallai no Zviedrijas un šī gada pasaules U23 čempionei klasiskā stila sprintā Līzai Lomanei no Vācijas, informē slēpotājas pārstāvis Ivars Bācis.

T. Dukurs pēc teju 18 gadu pārtraukuma svin uzvaru PK posmā

Latvijas skeletonists Tomass Dukurs piektdien Siguldas trasē izcīnīja uzvaru Pasaules kausa sestajā posmā un pirmo reizi šosezon kāpa uz goda pjedestāla, bet Martins Dukurs pēc kļūdas otrā brauciena startā tomēr ieņēma otro vietu.

Prūsis: Miknim iedegta zaļā gaisma © DIENA

Sarežģīta ir situācija bobsleja komandā, tāpēc reālākais variants, ka Pekinas olimpiskajās spēlēs startēs divas Latvijas divnieku un viena četrinieku ekipāža. "Būs problemātiski Pekinai kvalificēties ar divām četrinieku ekipāžām, taču neiespējami tas nav," Latvijas izlases galvenais treneris Sandis Prūsis norāda, ka pēdējais cerību salmiņš nav nolauzts. PK nākamās sacensības norisināsies 1. un 2. janvārī Siguldā.

Aparjode treniņbraucienā tiek pie pēdas lūzuma

Latvijas kamaniņu braucēja Kendija Aparjode treniņā ir tikusi pie lūzuma pēdā un jau ir ceļā uz Latviju, lai veiktu padziļinātas pārbaudes, ziņu aģentūrai LETA atklāja Latvijas kamaniņu izlases menedžeris Kristaps Mauriņš.