Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Populārākās ziņas

1

Ap Putinu šobrīd konsolidējas visimpēriskākie cilvēki

Ko karam Ukrainā un Latvijas drošībai nozīmē jaunākās personāliju pārbīdes Putina galmā, Krievijas aizsardzības ministra nomaiņu ieskaitot, ar Krievijas ekspertu, vēsturnieku un politologu Kārli Daukštu apspriež Agnese Margēviča.
2
3

Ābols: Turpmāk pretinieki par šādām kļūdām mūs sodīs

Latvijas hokeja izlasei ir ļoti spēcīgs vārtsargu trio, tomēr atkal tika pieļauts pārāk daudz kļūdu, bieži vārtu vīru atstājot neapskaužamā situācijā, pēc pasaules čempionāta spēles pret Kazahstānu sarunā ar Sporta Avīzi teica valstsvienības uzbrucējs Rodrigo Ābols.
4
5
6
7

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.
8
9

Spridzina, lai atbrīvotu tiltu sagrāvušo kuģi

Kontrolētā eksplozijā pirmdien ASV pilsētā Baltimorā tika saspridzinātas martā sabrukušā Frānsisa Skota Kija tilta laiduma metāla konstrukcijas, lai atbrīvotu pie tilta balsta iestrēgušo konteinerkuģi Dali, vēsta Associated Press.
10
11
12
13

Budapešta izvēļu priekšā

Līdztekus Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām, kuras norisināsies no 6. līdz 9. jūnijam un kurās vērā ņemami panākumi tiek prognozēti labējiem un arī eiroskeptiskas ievirzes politiskajiem spēkiem, apvienotās Eiropas sevi par progresīvu dēvējošo daļu drīzumā gaida vēl viens pārdzīvojums – Ungārijas prezidentūra Eiropas Savienībā (ES).
14

Dzīvei reģionos trūkst lobija

Latvijas galvaspilsētā un tās tuvumā iedzīvotāju labklājība ir augstāka un biznesa dinamika – intensīvāka nekā attālākajās pašvaldībās.
15
16

Pierobežas Baldone

Bijušās Baldones sanatorijas teritorijā aizturēti 12 nelegālie imigranti, kuri iepriekš bija nelikumīgi šķērsojuši Latvijas-Baltkrievijas robežu. Gata Buravcova zīmējums.
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

FOTO: Ar rekordiem un labdarības jūdzi Ukrainai Salaspils pusmaratons nosvinējis desmitgadi

Svētku noskaņās, pozitīvā gaisotnē, saulainos laikapstākļos, ar dalībnieku rekordu, skrējēju skaitam pirmo reizi sniedzoties pāri tūkstotim, un Dmitrija Serjogina jauno sacensību rekordu pusmaratonā sestdien, 11. maijā, Salaspilī ar Salaspils novada dpašvaldības, “Ezerkauliņi”, “Knauf”, “Saulkalne S”, “Maxima” un “Sportlat” atbalstu tika aizvadī...
29
30