Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. jūlijs
Marta, Dita, Dite

Deja

Vārdos neaprakstāms © DIENA

24. Starptautiskā Baltijas baleta festivāla programmā – deju kompānijas no Portugāles un Ķīnas, filma, izstāde un meistarklase, informēja festivāla izveidotāja un direktore Lita Beire. Ikgadējais festivāls šopavasar norisināsies no 19. marta līdz 20. aprīlim un kā allaž piedāvās krāšņu un aizraujošu saturu.

Dailes teātrī laikmetīgās dejas studenti aicina uz koncerteksāmenu Tepat

Dailes teātra Mazajā zālē, 14. janvārī plkst. 19 savu pirmo koncerteksāmenu dejas kompozīcijā Tepat sniegs Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) Laikmetīgās dejas mākslas studenti, kas 2018. gada rudenī uzsāka studijas LKA, izpildot pašu iestudētās orģinālkompozīcijas, informēja LKA pāsrtāve Aija Lūse.

FOTO, VIDEO: Multimediālā deju lielizrāde Abas Malas

Baltijas valstīs vēl nebijis vēriens multimediju projekciju ziņā, Latvijā vēl nepieredzēta dažādu deju žanru sinerģija un pustūkstotis dejotāju uz vienas skatuves – tieši tik vērienīgi tiks stāstīts Latvijas simtgades stāsts Arēnā Rīga Latvijas dzimšanas dienā.

FOTO: Balets Trīs musketieri Latvijas Nacionālajā operā un baletā

26. oktobrī pirmizrādi piedzīvos Latvijas Nacionālā baleta sezonas pirmais jauniestudējums – komponista Jana Kučeras un horeogrāfa un scenogrāfa Pola Čalmera balets Trīs musketieri, informēja Latvijas Nacionālās operas un baleta sabiedrisko attiecību vadītāja Irbe Treile.