Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Eksperti/Blogeri

Ar nūju pa galvu © DIENA(98)

Pērnā gada augusta beigās devos pārgājienā no Rīgas uz Valku. Iet sāku agri no rīta – garām Ķīšezeram, tad pa dzelzceļa tiltu pāri Juglai, garām Baltezeram, gar Gaujas malu līdz Murjāņiem utt.

Nomierinies… © DIENA(45)

Dzelzceļa muzejā izstādē Sveika, galva! ir Ievas Rubezes un Kaspara Rolšteina video, kurā redzama degoša koka māja, bet priekšplānā kāds apdullis frīks sēž zaļā zālē un nesaprašanā groza galvu. Šo video pavada skumji apcerīga skaņa, un ik pa brīdim dzirdami divi cilvēki, kas viens otru mierina ar vārdiem: "Nomierinies... viss būs kārtībā... dzirdi?"

Balss efekts © DIENA(37)

Laikā, kad no visiem datoriem un mobilfoniem uz tevi agresīvi lēkā bailes un nepārtraukti tiec gatavots negatīvajam, ir jāsaglabā miers un vēss prāts

Izgāšanās risks © DIENA(29)

Nesen man atrakstīja kāda draudzene, igauņu performanču māksliniece Kristīne. Vēstulei bija pievienota anketa, kas attiecas uz viņas jaunāko pētījumu – vai mākslā ir iespējama izgāšanās.

Izklausies nojūdzies © DIENA(114)

TV3 šogad kļuvis par maksas kanālu, tas gan jau nozīmē, ka ir ļaudis, kas to vairs neskatās. Ko viņi zaudē? Kad pirmoreiz baudīju jauno šovu Izklausies redzēts, man bija skaidrs, ka līdz ar šīs televīzijas aiziešanu no bezmaksas virszemes TV apraides cilvēki ir zaudējuši iespēju dažas reizes no šausmām krist ģībonī

Par motivāciju © DIENA(68)

Atcerējos kādu sižetu YouTube par to, kā un, galvenais, kur trenējas pasaules ātrākie un spēcīgākie bobsleja stūmēji, kuriem pieder vairāku pasaules trašu starta rekordi.

Tauta un tanki © DIENA(124)

Lai glābtu Latviju, vecie ļaudis atsakās no pensijas un kā brīvprātīgo bataljons dodas dzimtenes sardzē

Nepalikt vieniem © DIENA(36)

Vienudien pievakarē braucu pāri Daugavai no Nacionālās bibliotēkas puses un rietošās saules iekrāsotajās debesīs pamanīju putnus. Tie nebija daži desmiti – tur bija simtiem vai pat tūkstošiem kaiju, kas juceklīgi riņķoja, cēlās un krita virs atkusušās upes. Pirms nedēļas, dodoties uz Kurzemes pusi, ūdeņi šur tur vēl bija aizsaluši, un, piemēram, Lielupes ledu no vienas vietas bija apsēduši žibulētāji.

Savādā reanimācija © DIENA(85)

Humora raidījums Valstī viss ir kārtībā, kurā kopā taisīt jokus apņēmusies Latvijas asprāšu elite, diemžēl neattaisno cerības. Kvalitatīva humora vietā vārgā un visai neveiklā Savādi gan reinkarnācija piedāvā nepieklājīgi skaļus fona smieklus un ļoti eklektisku sižeta līniju

Jaunie akcenti © DIENA(15)

Klāt kinogada izskaņa – pasniegtas britu kinobalvas, tuvojas Amerikas Kinoakadēmijas balvas – Oskari