Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. jūlijs
Marta, Dita, Dite

Grāmatas

Izdots Mika Koljera romāns Stārks

Izdevniecībā Dienas grāmata klajā nācis Mika Koljera romāns Stārks, ko no angļu valodas tulkojis Valdis Ābols, informēja izdevniecībā.

Izdota grāmata bērniem Mans tētis raksta grāmatu

Izdevniecība Latvijas mediji laidusi klajā lietuviešu rakstnieka Toma Dirgēlas grāmatu bērniem Mans tētis raksta grāmatu. No lietuviešu valodas tulkojusi Dace Meiere. Ilustrējusi Inga Dagile. Grāmata ir paredzēta bērniem vecumgrupā 5+.

Izdota norvēģu autores Tūrunas Līanas bērnu grāmata Alise Annešena

Izdevniecībā Liels un mazs iznākusi grāmata bērniem Alise Annešena. Grāmatas autore ir norvēģu rakstniece Tūruna Līana (Torun Lian), to ilustrējis mākslinieks Eivinns Tūšeters (Øyvind Torseter), no norvēģu valodas tulkojusi Jolanta Pētersone. Grāmata piemērota sākumskolas un pamatskolas vecuma bērniem.

Iznākusi bērnu grāmata Miška par afgāņu bēgļu ģimeni

Izdevniecībā Liels un mazs iznākusi nēderlandiešu rakstnieka Edvarda van de Vendela (Edward van de Vendel) grāmata bērniem Miška, ko autors sarakstījis kopā ar Anušu Elmanu (Anoush Elman). Grāmatu ilustrējusi Anete Shāpa (Annet Schaap), no nēderlandiešu valodas tulkojusi Inese Paklone.

Klajā nākusi rakstnieces Mudītes Austriņas darbu izlase Saules spēles

LU Literatūras, folkloras un mākslas institūta apgāds klajā laidis rakstnieces Mudītes Austriņas darbu izlasi Saules spēles. Tā ir pirmā Austriņas grāmata, kas iznāk Latvijā, un to sastādījis literatūrzinātnieks un dzejnieks Kārlis Vērdiņš. Grāmatas dizaina autors – Klāvs Priedītis.