Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

ASV

Pelosi ieradusies vizītē Taivānā

ASV Pārstāvju palātas spīkere Nensija Pelosi otrdienas vakarā ieradusies Taivānā, neskatoties uz Ķīnas iepriekšējiem draudiem sakarā ar iespējamo vizīti.

Baidenam joprojām pozitīvs Covid-19 tests

ASV prezidentam Džo Baidenam, kurš tikai pirms dažām dienām tika pasludināts par izveseļojušos no Covid-19, svētdien jau otro dienu pēc kārtas koronavīrusa tests bija pozitīvs, paziņoja Baltā nama ārsts Kevins O'Konors.

ASV Senāts aicina atzīt Krieviju par valsti terorisma sponsoru

ASV Senāts vienbalsīgi pieņēmis rezolūciju, aicinot Valsts departamentu atzīt Krieviju par valsti terorisma sponsoru saistībā ar tās darbībām Čečenijā, Gruzijā, Sīrijā un Ukrainā, kas novedušas pie "neskaitāmu vīriešu, sieviešu un bērnu nāves".

Tesla peļņa otrajā ceturksnī dubultojusies

ASV elektroautomobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla" šogad otrajā ceturksnī strādājis ar 2,3 miljardu dolāru (2,2 miljardi eiro) peļņu, tai dubultojoties salīdzinājumā ar attiecīgo laika periodu pērn, teikts autoražotāja publiskotajā paziņojumā.

Twitter sūdz tiesā Īlonu Masku par pirkuma līguma laušanu

Mikroblogošanas vietnes "Twitter" uzņēmums otrdien iesūdzēja ASV tiesā elektromobiļu ražošanas uzņēmuma "Tesla Motors" vadītājs Īlonu Masku, apsūdzot viņu "Twitter" iegādes līguma laušanā un nosaucot viņa stratēģiju par "liekulības paraugu", liecina tiesai iesniegtie dokumenti.