Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

30.augustā Origo Summer Stage noslēdz sezonu

Šo ceturtdien, 30. augustā ar Fēliksa Ķiģeļa un domubiedru, kā arī blues/fank grupas Raphael Wressnig & Latvian Groove uzstāšanos tiks noslēgta vasaras kultūras aktivitāšu centra Origo Summer Stage trešā sezona. Noslēguma koncerta ietvaros 30.augustā plkst.16.00 F.Ķiģelis kopā ar domubiedriem prezentēs savu jauno albumu.

Savukārt plkst.18.15 uz skatuves kāps starptautiska blues/funk supergrupa Raphael Wressnig & Latvian Groove, kas veiksmīgi debitēja nesen notikušajos III Blūza svētkos Siguldā. Grupas mūziķi guvuši milzīgu skatuves pieredzi gan kā solisti, gan kā dažādu muzikālu projektu dalībnieki. Grupā muzicē Eiropas pieprasītākais Hammond ērģelnieks Rafaels Vressnigs, Artis Orubs (bungas), Gints Pabērzs (saksofons) un Jānis JohnnyHill Kalniņš (ģitāra).

„Visas vasaras garumā esam pie sevis viesmīlīgi uzņēmuši daudzus Latvijas un pasaules augstas klases mūziķus. Ikviens no iesaistītajiem atzīst, ka dziedāt šeit – pašā Rīgas sirdī - ir patiess gandarījums. Katru nedēļu skatītājiem bija iespēja bez maksas baudīt kvalitatīvu mūziku, kā arī gūt ieskatu lielāko Latvijas mūzikas festivālu programmā,” atzina tirdzniecības centra Origo vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis, solot turpināt Origo Summer Stage projektu arī nākamgad.

Jau ziņots, ka uz Origo Summer Stage skatuves šovasar uzstājās tādi pazīstami mūziķi kā Inese Galante, Jānis Stībelis, Amber, Laima Jansone, grupa PeR, kā arī vairāku festivālu - Saulkrasti JAZZ festival, Rīgas Ritmi, Jaunais vilnis un Summertime - aicina Inese Galante – dalībnieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko