Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Autobuss debesīs Liepājā uzstāsies kopā ar Imantu Kalniņu

Kopā ar grupu _Autobuss debesīs _jubilejas koncerttūres ietvaros 27.aprīlī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē uzstāsies arī komponists Imants Kalniņš, informēja grupas pārstāvji.

Grupa Autobuss debesīs aprīļa sākumā sāka 15. gadu jubilejas turneju pa Latviju, un šobrīd gatavojas nākamajiem tūres koncertiem, kas 19.aprīlī notiks Jēkabpils Tautas namā, bet 27.aprīlī – Liepājā.

Koncertā Liepājā kopā ar grupu uzstāsies arī projekts Raxtu raxti, kas izpilda I.Kalniņa dziesmas tautas mūzikai pietuvinātās aranžijās.

Autobuss debesīs jubilejas tūres koncertos izpilda gan Imanta Kalniņa skaņdarbus, gan arī pašu sacerētas kompozīcijas. Koncertos skan arī vairāki veltījumi Imantam Ziedonim – I.Kalniņa dziesmas Vakar sapnī atlaidās un Mūžmūžos būs dziesma, kā arī Kārļa Auzāna un Emīla Zilberta kompozīcija Vārna.

Grupa Autobuss debesīs tika izveidota 1998. gadā, kad bijušie skolas biedri Marts Kristiāns Kalniņš un Emīls Zilberts nolēma īstenot sen lolotu sapni, nodibinot grupu, kuras repertuāra pamatā galvenokārt ir I.Kalniņa mūzika.

Kopš grupas dibināšanas Autobuss debesīs ir izdevuši septiņus mūzikas albumus. Mākslinieki ir koncertējuši teju visā Latvijā, muzicējuši vairākās Eiropas valstīs un ASV, iestudējuši vairākas apjomīgas koncertprogrammas.

Biļetes uz grupas Autobuss debesīs jubilejas koncertiem iespējams iegādāties Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko